Karácsonyi ajándékötleteink - December 13.

Évről évre egyre nehezebb valami jót találni karácsonyra. Cikkünknek köszönhetően viszont könnyebb lesz eldöntened, hogy mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy esetleg kollégáidat. (x)

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Kata

A likőrök szerelmeseként engem egy tojáslikőrrel le lehetne venni a lábamról - pláne, ha házi készítésű! Finom karácsonyi ital, aminek a fahéj a koronája. Pompás kiegészítője lehet az ünnepi baráti összejöveteleknek.

A legmelegebb aláöltöző

A Helly Hansen W HH Merino Mid Graphic aláöltöző merinó gyapjúból készül, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, puha, rugalmas és kényelmes érzetet nyújt viselőjének, grafikájával pedig egyedi és stílusos megjelenést biztosít a hüttében töltött idő alatt is.

Ajándékozz melegséget szeretteidnek a Helly Hansen W HH Merino Mid Graphic aláöltözőjével!

Extra energia az arcbőrnek

A C-vitamin, az argánolaj és a „Szépség Schüssler sóinak” erejét ötvözi a Schüssler C-vitaminos Arcszérum, mely célzottan veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Különleges kényeztetést biztosít az érett, a pigmentfoltos és a rosaceás arcbőrnek. Könnyedén beilleszthető a napi arcápolási rutinba, állaga könnyű, gyorsan felszívódó.
_
Lepd meg barátnődet egy Schüssler C-vitaminos Arcszérummal!

A sminkimádók ajándéka

A különleges paletta praktikus kiszerelésének köszönhetően nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. A gyönyörű matt és lenyűgözően csillogó szemhéjfestékek mellett, egy mesés highlightert is tartalmaz a paletta, telitalálat lehet sminkimádó szeretteink számára.
_
Lepd meg magadat és barátnődet is egy Avon Mark sminkpalettával!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!