Karácsonyi ajándékötleteink - December 11.

Még mindig nem tudod, hogy mit vegyél szeretteidnek? A kesztyűt, sálat, nyakkendőt is már rég ellőtted? Akkor vess egy pillantást a következő ajándékötleteinkre! (x)

Femcafe tipp - Szandi

Egy szép képeslap tökéletes kísérője az ajándéknak, de önmagában is kedves ajándék - főleg, ha esetleg saját kezűleg készíted és személyes gondolatokkal töltöd meg. Apróságnak tűnik, de én nagyon örülnék, ha az egyik szerettem ezzel lepne meg.

Az univerzalitás kedvelőinek

A Helly Hansen W The Forester bakancs kényelmes, véd a külső hatásoktól, különböző árnyalatai közül pedig mindenki megtalálhatja a leginkább téli ruhatárával harmonizálót. Ez a bakancs remek választás lehet a városi mindennapokhoz is, de egy havas túraútvonalon is megállja a helyét

Legyen idén az ajándékok között egy Helly Hansen W The Forester bakancs is!

Fiatalságot karácsonyra

A Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír hatása intenzív és azonnali - peptidekkel, tengerialga-kivonattal és a „Szépség Schüssler sóival” veszi fel a harcot a ráncokkal, a rugalmasságát vesztett bőrrel, luxusápolást nyújtva annak. Használata után az arcbőr szinte újjászületik!
_
Neked is jár a kényeztetés! Lepd meg magad egy Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixírrel!

Ajándék a rúzsok szerelmeseinek

A félmatt fedéssel hódító Power Stay szuperkönnyű ajakrúzs nem maszatolódik el, nem folyik le és nem fakul meg, remek választás lehet akár az ünnepi étkezések során is. 10 órán át tökéletes formában tündököl anélkül, hogy elnehezítené ajkainkat, könnyű és kényelmes viseletet biztosít egész nap.

Válassz hibátlan megjelenést az Avon True Power Stay szuperkönnyű ajakrúzzsal!
_

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Csobbanás Ajándékutalványával!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!