Karácsonyi ajándékötleteink - December 10.

Már csak két hét választ el minket a karácsonytól. Aggodalomra azonban semmi ok! Még nincs meg minden ajéndék, és ráadásul az ötletekből is kifogytál? Akkor nézd meg ajándékötleteinket. (x)

Fenntarthatóság ajándékba

Az innovatív és előretekintő technika fontos előrelépést jelent a ruhák körforgásában, és a hulladék csökkentésének folyamatában. A Helly Hansen W Mono Material Insulator egyféle szövetszerkezetének köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, magas minőségű, kevésbé kényes, jól tisztítható, és időtálló védelmet nyújt.

Ajándékozz tudatosan szeretteidnek a Helly Hansen W Mono Material Insulator segítségével!

Vegán körömlakk tudatos beauty guruknak

Vegán szeretteid számára fejtörést okoz az ajándékozás? Többé nem, ha a Kia-Charlotta körömlakkokról van szó! Az immár hazánkban is elérhető, 15-féle káros anyagtól mentes körömlakkok pazar színpalettáján minden alkalomhoz és hangulathoz megtalálhatod a hozzá illő lakkot.

Merülj el a színek birodalmában a Kia-Charlotta körömlakkokkal!
_

Ajándékozzunk csillogást!

Az ünnepi fények játékában gyönyörűen mutat egy fényes highlighter, amely szépen kiemeli arccsontunk kecses íveit. Ezért is lehet csodás karácsonyi ajándék a Mark gél állagú highlighter, amellyel gyöngyházfényű csillogást csempészhetünk orcánkra, és kulcscsontunkra, így teremtve harmóniát megjelenésünkben.
_
Emeld ki a szépséget, ajándékozz Avon Mark gyöngyházfényű highlightert!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Femcafe tipp - Petra

Egy éves szervező naptár mindig jól jön, amiben jól átláthatóak az előttünk álló feladatok, események és találkozók. A munkám során kifejezetten sokat használom, így hozzám mindig jöhet egy aktuális évszámú.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!