Karácsonyi ajándékötleteink - December 1.

Végre elérkezett a december, s a karácsony illata már itt van a levegőben. Ha idén nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

Fiatalságot karácsonyra

A Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír hatása intenzív és azonnali - peptidekkel, tengerialga-kivonattal és a „Szépség Schüssler sóival” veszi fel a harcot a ráncokkal, a rugalmasságát vesztett bőrrel, luxusápolást nyújtva annak. Használata után az arcbőr szinte újjászületik!
_
Neked is jár a kényeztetés! Lepd meg magad egy Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixírrel!

Kézikönyv önmagunkhoz

Mélypontok mindenki életében vannak. A kérdés csupán az, megelégszünk-e ilyenkor a látszatmegoldásokkal, vagy valóban képesek vagyunk talpra állni. A Pszichoforyou szerzőinek új könyve 20 kérdést és választ tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagunkat - hiszen az önismeret a változás első lépcsője.
_
Hozz változást szeretteid életébe a Pszichoforyou című önismereti könyvvel!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Femcafe tipp - Csenge

Néhány éve jógázom, mostanra pedig komolyabban is foglalkozom vele, így én bárminek örülnék, ami jógával kapcsolatos. Egy kellék, egy új szőnyeg, vagy egy jógabérlet online gyakorláshoz.

Karácsonyi fényáradat

Nincs is hangulatosabb kiegészítő karácsonykor egy csodaszép fényfüggönynél. Ez ráadásul nem csak az ünnepek alatt, de akár az egész téli időszakban is az otthonunk dísze lehet, így a karácsony elteltével is beragyoghatja szerettünk napjait a tőlünk kapott ajándék.

Fotó: Pexels

Oldalak

Szólj hozzá Te is!