Karácsonyi ajándékötleteink - December 9.

Nem akarsz nyakkendőt vagy asztalterítőt tenni idén a fa alá? Akkor inspirálódj a következő ajándékötleteinkkel, amikkel biztosan emlékezetessé teszed a karácsonyt szeretteidnek! (x)

A tudomány szerelmeseinek

Tudjuk-e, hogy Einstein felesége mit kötött ki a váláskor? És azt, hogy a világ egyik legnagyobb fizikusa nem hordott zoknit? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.
_
Kápráztasd el a fizika rajongóit Brian Clegg: Infografika - Einstein című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Roni

Számomra nagyon fontos, hogy valami személyes, egyedi dolgot ajándékozzak, ami passzol az illető stílusához, profiljához. Épp ezért én sokszor több kisebb dologból álló ajándékcsomaggal lepem meg a szeretteimet, például, ha valaki szeret a lakást dekorálni, akkor belecsempészek egy különleges illatgyertyát, dekordíszeket, olyan apróságokat, aminek tudom, hogy biztosan örülni fog. Az anyukámnak szeretek főleg egy kicsit kreatívkodni, tavaly például speciális szépségápolási termékcsomagot állítottam össze neki - a nyakamba ugrott, úgyhogy gondolom imádta!

Férfias felfrissülés

A Balea FRESH ajándékcsomag termékei valódi felfrissülést nyújtanak a megajándékozottnak. A 3in1 tusfürdő nemcsak testre, hanem arcra és hajra is használható, hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.
_
Lepd meg szeretteid egy Balea FRESH ajándékcsomaggal!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

Kabát extrákkal

A december beköszöntével megérkezett a hideg időjárás, ezzel pedig a réteges és meleg öltözet fontossága is felértékelődik. A női és férfi változatban egyaránt elérhető Longyear II Parka a leghidegebb telek során is megállja helyét, ráadásul Life Pocket™ funkciójának köszönhetően telefonunk akkumulátora zord körülmények között is hosszabb ideig működőképes.
_
Ajándékozz különleges ruhadarabot, a Longyear II Parka-t!

Vérnyomásmérő a szív egészségéért

A profi, de otthon is könnyen kezelhető Withings BPM Core digitális vérnyomásmérő még EKG-t is rejt, így a különböző szívritmuszavarok kiszűrésével időben orvoshoz fordulhatunk. A beépített sztetoszkóp figyeli a szívverést és segít felismerni a legelterjedtebb szívbillentyű-betegségeket jelző kockázati tényezőket.
_
Lepd meg egészségtudatos eszközzel szeretteidet, a Withings BPM Core digitális vérnyomásmérővel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!