Karácsonyi ajándékötleteink - December 8.

A szenteste a szeretetről szól. Bár a karácsony előtti időszakra jellemző a fejetlenség, amikor boltról boltra rohangálunk, hogy valamit beszerezzünk a szeretteinknek. Ajándékötleteinknek köszönhetően viszont idén könnyebb lesz megtalálni a tökéletes ajándékot! (x)

Napi Femcafe-tipp - Csenge

Mivel a zene minden ember szívének kedves (az én szívemnek legalább is szenvedélyesen), ezért én melegen ajánlom a zenei CD-k, DVD-k, de leginkább a bakelitek ajándékozását. Minek után egyre több banda adja ki bakeliten a lemezeit - ami nem csak divatbeli megfontolás, hanem a minőségre való odafigyelés is-, ezért bárkinek könnyen beszerezhető a kedvence. Kifejezetten különleges ajándék, csak aztán legyen is mivel lejátszani!

A nők titkos vágya

Az ízlésünk lehet különböző, de egy biztos: a boldogságod szép. Egy személyre szabott szépségtanácsadás simogatja és táplálja a lelket, így még ragyogóbb lehet szeretted megjelenése.
_
Szerezz felejthetetlen pillanatokat a dm Szépségtanácsadásával!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

A fázósak örömére

Egy aláöltöző, amelyben nem fázunk, búcsút mondhatunk a kellemetlen izzadtságnak, ugyanakkor egyaránt kényelmes és stílusos? Mindez lehetséges, a Helly Hansen ugyanis új, innovatív fejlesztésével, az egyedülálló testhőtérkép alkalmazásával!
_
Csempéssz melegséget szeretted életébe a Helly Hansen H1 Pro technikai aláöltözővel!

Elegáns okosóra EKG méréssel

Ha szeretnéd egészségben és biztonságban tudni szeretteidet, lepd meg őket egy Withings Move ECG órával. Ez a stílusos, hibrid karóra többet tud, mint gondolnád: orvosi pontosságú EKG-t készít, így bármikor elvégezhető vele egy gyors ellenőrzés, az eredmények pedig később az orvossal is megoszthatók.
_
Figyelj szeretteid egészségére egy Withings Move ECG órával!

Kezdő séfeknek

A főzés tanulható. Főleg, ha van, aki kézen fog és bevezet minket a konyhaművészet rejtelmeibe. Mautner Zsófi legújabb könyvében pont erre vállalkozik. A Főzőiskola - Alapreceptek A-tól Z-ig végére haladó fokon fogunk tudni nemcsak sült libacombot, de csokoládétrüffelt is készíteni.
_
Add meg a kezdőlökést szerettednek Mautner Zsófi: Főzőiskola - Alapreceptek A-Z-ig című könyvével!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!