Karácsonyi ajándékötleteink - December 7.

Elkezdődött az év legszebb szakasza, a legtöbben azonban még nem tudjuk, hogy mit vegyünk szeretteinknek az ünnepre. Tippjeink ebben segítenek! (x)

A karácsony apró csodái

A Balea Enjoy the Little Things karácsonyi ajándékcsomag három csodás illatú terméket tartalmaz, amelyek gyengéden ápolják a bőrt a hideg téli napokon. Vanília és sütőtök kellemes egyvelege varázsolja puhává mindegyik bőrtípust.
_
Extra gyengédség az ünnepek alatt a Balea karácsonyi ajándékcsomagjával!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Felhőtlen havas élmények

Amikor hosszabb síelésre indulunk, előfordul, hogy kiszámíthatatlan, gyakran zord körülményekkel találkozunk. A Helly Hansen LIFALOFT™ béléssel ellátott W Whitewall LIFALOFT™ kabátját Life Pocket™ funkcióval látták el, zsebeiben pedig több napra elegendő biztonsági felszerelésnek is jut hely, ráadásul egyaránt könnyű és meleg. A 2019-es ISPO Award aranyérmese.
_
Készítsd fel szerettedet minden körülményre a W Whitewall LIFALOFT™ kabáttal!

Ajándékozz sci-fit, adj okosotthont

Képzelj el egy otthont, ahol a beállítható programokkal az eszközeid összehangoltan működnek. Megkönnyítik az életed, anélkül, hogy ujjadat is mozdítani kellene. Egy otthont, amely távollétedben önmagát is képes szabályozni, és ha hazaérsz üdvözöl. Egy otthont, amit távolról is irányíthatsz. Ezt adja az Eve.

Lepd meg high-tech fan szerettedet az Eve rendszerrel!

Határozott nőknek

Melinda Gates első könyvének történeteiből rendkívüli asszonysorsokat ismerhetünk meg, és először olvashatunk a szerző saját életéről is: az egyenlőségen alapuló házasságról Bill Gates-el és a lehetőségekről, amik segítenek megváltoztatni a társadalmunkat.

Lepd te is meg szerettedet Melinda Gates: A nő helye című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Nóri

Én a kézzel készített ajándékok híve vagyok, néhány éve például a család minden tagjának saját készítésű trüffelt adtam ajándékba. Nagyon egyszerű elkészíteni, ráadásul könnyen személyessé tehető. A cukorbeteg rokonoknak készülhet cukormentes verzió, ha valaki az egzotikus ízeket kedveli, annak csilis-narancsos, a klasszikus ízvilágúaknak pedig mogyorós. Előnyben vagy, ha ismered a szeretteid kedvenc ízeit. Celofánba csomagolva és egy masnival megspékelve tökéletes ajándék.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!