Karácsonyi ajándékötleteink - December 4.

Úgy érzed, a karácsony csupa rohanás, és még az ajándékokon se volt időd gondolkozni? Ne rágódj tovább, idén is szállítjuk neked a legjobb ötleteket! (x)

Multifunkciós okosmérleg kismamáknak is

A Withings Body Cardio nem csak a súlyodat méri, de nyomon követheted a testzsír- és a testvízszázalékod, izom- és csonttömeged, sőt még a szíved egészségéről is visszajelzést kaphatsz a pulzushullám terjedési sebesség és pulzus adatoknak köszönhetően, a várandós módot aktiválva pedig egészségi tanácsokat is ad.
_
Ajándékozz egészségtudatosságot a Withings Body Cardio okosmérleggel!

Művészlelkek inspirációja

Tudjuk-e, hogy mi a kapcsolat Frida Kahlo és a magyarok közt? És azt, hogy a festő első önálló kiállítására mentőautóval érkezett? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.

Szerezz inspiráló pillanatokat szeretteidnek Sophie Collins: Infografika - Kahlo című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Bea

Az egyik kedvenc helyem Budapesten az Állatkert, ahová minden évben többször is ellátogatok. Minden évszakban megvan a maga szépsége és bája, ráadásul mindig találok felfedezésre váró újdonságokat. Sőt, mi több: ha tehetem és éppen úgy alakul, igyekszem időnként meglátogatni a vidéki állatkerteket is. Szerintem egy éves bérlet valamelyik állatkertbe nagyon aranyos és különleges karácsonyi ajándék lehet, így nemcsak egésznapos programként tekinthetünk a helyre, hanem egy-egy kellemes hétvégi andalgáshoz is ideális terepet találunk.

Kalandozás a természetben

A Balea MEN Highland ajándékcsomag aromás illatú termékei magukkal ragadnak egy túrára a természetbe. A vörösszantálfa-kivonatot tartalmazó tusfürdő, dezodor spray és testápoló ápoló összetevőkkel tisztítják és óvják a bőrt.
_
Ajándékozz Balea MEN Highland ajándékcsomagot férfi szeretteid számára!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

A fázósak örömére

Egy aláöltöző, amelyben nem fázunk, búcsút mondhatunk a kellemetlen izzadtságnak, ugyanakkor egyaránt kényelmes és stílusos? Mindez lehetséges a Helly Hansen legújabb innovációjával, az egyedülálló testhőtérkép alkalmazásával készült H1 Pro technikai aláöltözővel.
_
Csempéssz melegséget szeretted életébe a Helly Hansen H1 Pro technikai aláöltözővel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!