Karácsonyi ajándékötleteink - December 3.

Nem szeretnél idén valami kliséset ajándékozni? Böngészd át ajándékötleteinket, amik között biztosan egyedi meglepetésre lelsz! (x)

A tudomány szerelmeseinek

Tudjuk-e, hogy Einstein felesége mit kötött ki a váláskor? És azt, hogy a világ egyik legnagyobb fizikusa nem hordott zoknit? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.
_
Kápráztasd el a fizika rajongóit Brian Clegg: Infografika - Einstein című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Petra

Gyerekkorom óta az egyik legkedvesebb elfoglaltságom az olvasás, úgyhogy nem meglepő, hogy szerintem a legtutibb ajándék egy könyv. Nincs olyan ember, aki ne imádna este bekuckózni a karácsonyfa mellé és addig falni a betűket, amíg rá nem jön az álom! A könyvesboltok egyébként remek ünnepi ajánlatokkal várnak mindenkit, de az antikváriumokban is körülnézhetsz, igazi kincsekre lehet bukkanni!

Férfias felfrissülés

A Balea FRESH ajándékcsomag termékei valódi felfrissülést nyújtanak a megajándékozottnak. A 3in1 tusfürdő nemcsak testre, hanem arcra és hajra is használható, hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.
_
Lepd meg szeretteid egy Balea FRESH ajándékcsomaggal!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

Multifunkciós okosmérleg kismamáknak is

A Withings Body Cardio nem csak a súlyodat méri, de nyomon követheted a testzsír- és a testvízszázalékod, izom- és csonttömeged, sőt még a szíved egészségéről is visszajelzést kaphatsz a pulzushullám terjedési sebesség és pulzus adatoknak köszönhetően, a várandós módot aktiválva pedig egészségi tanácsokat is ad.
_
Ajándékozz egészségtudatosságot a Withings Body Cardio okosmérleggel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!