Karácsonyi ajándékötleteink - December 22.

A karácsony mindig nagy fejtörést okoz, hiszen évről évre egyre nehezebb megtalálni a legjobb ajándékot. Ha idén végképp nincs elképzelésed, akkor nézd meg ajándékötleteinket! (x)

Multifunkciós okosmérleg kismamáknak is

A Withings Body Cardio nem csak a súlyodat méri, de nyomon követheted a testzsír- és a testvízszázalékod, izom- és csonttömeged, sőt még a szíved egészségéről is visszajelzést kaphatsz a pulzushullám terjedési sebesség és pulzus adatoknak köszönhetően, a várandós módot aktiválva pedig egészségi tanácsokat is ad.
_
Ajándékozz egészségtudatosságot a Withings Body Cardio okosmérleggel!

Művészlelkek inspirációja

Tudjuk-e, hogy mi a kapcsolat Frida Kahlo és a magyarok közt? És azt, hogy a festő első önálló kiállítására mentőautóval érkezett? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.

Szerezz inspiráló pillanatokat szeretteidnek Sophie Collins: Infografika - Kahlo című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Szandi

Napról napra több menő étterem, street food-kajálda nyílik, mi pedig egyre nyitottabbak vagyunk arra, hogy ne csak ilyen helyeken együnk finomakat, hanem otthon is biztonsággal mozogjunk a konyhában. Szerintem szuper – akár utolsó pillanatos – ajándék lehet egy tanfolyam valamelyik vagány főzősuliban, ahol profiktól leshetjük el a fortélyokat.

Kalandozás a természetben

A Balea MEN Highland ajándékcsomag aromás illatú termékei magukkal ragadnak egy túrára a természetbe. A vörösszantálfa-kivonatot tartalmazó tusfürdő, dezodor spray és testápoló ápoló összetevőkkel tisztítják és óvják a bőrt.
_
Ajándékozz Balea MEN Highland ajándékcsomagot férfi szeretteid számára!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Hóbiztos téli bakancs

Egy olyan téli bakancs, amiben egy havas túra során sem fázik a lábunk, vagy éppen szánkózás közben a mínuszokban is melegen tart. A Helly Hansen W The Forester multifunkcionális bakancs védelmet nyújtó, víztaszító bőrből készült, EVA középtalpa pedig a maximális kényelemről gondoskodik.

Védd meg szerettedet a mínuszoktól a Helly Hansen W The Forester bakanccsal!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!