Karácsonyi ajándékötleteink - December 21.

Négy nap és itt a karácsony! Ne ess pánikba, ha még nem találtál ajándékokat a szeretteidnek, hiszen ötleteinkkel idén sem hagyunk cserben még az utolsó pillanatokban sem! (x)

A tudomány szerelmeseinek

Tudjuk-e, hogy Einstein felesége mit kötött ki a váláskor? És azt, hogy a világ egyik legnagyobb fizikusa nem hordott zoknit? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.
_
Kápráztasd el a fizika rajongóit Brian Clegg: Infografika - Einstein című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Bianka

A karácsonynál keresve sem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy egy kisállattal lepjük meg a családtagjainkat vagy éppen magunkat. Örömöt okoznak a gazdinak, szeretetet adnak neki, megvigasztalják, hűségesen mellette állnak - ennél több nem is kell. Ha ránk hallgatsz, ellátogatsz egy menhelyre és onnan választasz egy otthonra vágyó kisállatot, így nemcsak ajándékozol, hanem jót is teszel. Mindezt persze csakis átgondoltan, felelősséggel!

Férfias felfrissülés

A Balea FRESH ajándékcsomag termékei valódi felfrissülést nyújtanak a megajándékozottnak. A 3in1 tusfürdő nemcsak testre, hanem arcra és hajra is használható, hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.
_
Lepd meg szeretteid egy Balea FRESH ajándékcsomaggal!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

Környezettudatos ajándék neki

A Helly Hansen P&C Quilted Anorak kétségkívül ideális ajándék bármely ökotudatos, stílusos férfi számára. Annak érdekében, hogy ne csak megvédjen a természet elemeitől, hanem össze is kapcsoljon azokkal, a kabát szövete környezetkímélő fonálszínezési technikával készült, Helly Tech® eső elleni védelmet nyújt, továbbá 100%-ban újrahasznosított PrimaLoft® bélést rejt magában.

Lepd meg fenntartható divattal, a Helly Hansen P&C Quilted Anorákkal!

Vérnyomásmérő a szív egészségéért

A profi, de otthon is könnyen kezelhető Withings BPM Core digitális vérnyomásmérő még EKG-t is rejt, így a különböző szívritmuszavarok kiszűrésével időben orvoshoz fordulhatunk. A beépített sztetoszkóp figyeli a szívverést és segít felismerni a legelterjedtebb szívbillentyű-betegségeket jelző kockázati tényezőket.
_
Lepd meg egészségtudatos eszközzel szeretteidet, a Withings BPM Core digitális vérnyomásmérővel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!