Karácsonyi ajándékötleteink - December 20.

Már csak pár nap van karácsonyig, de még mindig járjuk a boltokat, hogy valami igazán jó ajándékot találjunk szeretteinknek. Ajándékötleteink segítségével azonban nem kell pánikba esned, itt ugyanis biztos megtalálod azt, amit keresel. (x)

Napi Femcafe-tipp - Roni

Szerintem egy ajándék sokkal kedvesebb akkor, ha saját magunk készítjük el, hiszen így minden szeretetünket beleadva, valóban hatalmas örömet tudunk szerezni szeretteinknek. Én tavaly a barátnőmet egy fotókönyvvel leptem meg és belerejtettem az összes valaha készült közös képünket, így az emlékeink biztos helyen vannak, ráadásul iszonyatosan örült neki.

A nők titkos vágya

Az ízlésünk lehet különböző, de egy biztos: a boldogságod szép. Egy személyre szabott szépségtanácsadás simogatja és táplálja a lelket, így még ragyogóbb lehet szeretted megjelenése.
_
Szerezz felejthetetlen pillanatokat a dm Szépségtanácsadásával!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Télikabát a városi mindennapokra

A Helly Hansen W Vega Parkát viselve garantált a stílusos városi megjelenés, miközben az olyan praktikus funkciókról sem kell lemondanunk, mint az állítható derékrész vagy a halfarok szabású szegély. Puha, bolyhos bélésével a szabadban is kellemes melegérzetet nyújt.

Ajándékozz stílust városlakó szerettednek a W Vega Parkával!

Elegáns okosóra EKG méréssel

Ha szeretnéd egészségben és biztonságban tudni szeretteidet, lepd meg őket egy Withings Move ECG órával. Ez a stílusos, hibrid karóra többet tud, mint gondolnád: orvosi pontosságú EKG-t készít, így bármikor elvégezhető vele egy gyors ellenőrzés, az eredmények pedig később az orvossal is megoszthatók.
_
Figyelj szeretteid egészségére egy Withings Move ECG órával!

Kezdő séfeknek

A főzés tanulható. Főleg, ha van, aki kézen fog és bevezet minket a konyhaművészet rejtelmeibe. Mautner Zsófi legújabb könyvében pont erre vállalkozik. A Főzőiskola - Alapreceptek A-tól Z-ig végére haladó fokon fogunk tudni nemcsak sült libacombot, de csokoládétrüffelt is készíteni.
_
Add meg a kezdőlökést szerettednek Mautner Zsófi: Főzőiskola - Alapreceptek A-Z-ig című könyvével!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!