Karácsonyi ajándékötleteink - December 2.

A karácsonyi ajándéktrendek évről évre változnak, amikkel nehéz lépést tartani, és sokszor el is veszünk a nagy kínálatban. Szerencsére mi most összeállítottuk nektek a legmenőbb ajándékokat, amikkel biztosan sikered lesz! (x)

Napi Femcafe-tipp - Bianka

Ha tanácstalan vagy, mit ajándékozz, akkor válassz egy zenei CD-t, amit egy gyertyával és egy üveg borral karöltve csomagolj be. Ezzel a meglepetéssel kellemes órákat szerezhetsz egy barátodnak, akinek ismered a zenei ízlését. Ki ne örülne egy ilyen kellemes és hangulatos ajándéknak?

A nők titkos vágya

Az ízlésünk lehet különböző, de egy biztos: a boldogságod szép. Egy személyre szabott szépségtanácsadás simogatja és táplálja a lelket, így még ragyogóbb lehet szeretted megjelenése.
_
Szerezz felejthetetlen pillanatokat a dm Szépségtanácsadásával!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Vérnyomásmérő a szív egészségéért

A profi, de otthon is könnyen kezelhető Withings BPM Core digitális vérnyomásmérő még EKG-t is rejt, így a különböző szívritmuszavarok kiszűrésével időben orvoshoz fordulhatunk. A beépített sztetoszkóp figyeli a szívverést és segít felismerni a legelterjedtebb szívbillentyű-betegségeket jelző kockázati tényezőket.
_
Lepd meg egészségtudatos eszközzel szeretteidet, a Withings BPM Core digitális vérnyomásmérővel!

A tudomány szerelmeseinek

Tudjuk-e, hogy Einstein felesége mit kötött ki a váláskor? És azt, hogy a világ egyik legnagyobb fizikusa nem hordott zoknit? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.
_
Kápráztasd el a fizika rajongóit Brian Clegg: Infografika - Einstein című könyvével!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!