Karácsonyi ajándékötleteink - December 19.

A karácsony illata már rég itt van a levegőben! Ha még mindig az ajándékokon töröd a fejed, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

A karácsony apró csodái

A Balea Enjoy the Little Things karácsonyi ajándékcsomag három csodás illatú terméket tartalmaz, amelyek gyengéden ápolják a bőrt a hideg téli napokon. Vanília és sütőtök kellemes egyvelege varázsolja puhává mindegyik bőrtípust.
_
Extra gyengédség az ünnepek alatt a Balea karácsonyi ajándékcsomagjával!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Az ideális aláöltöző

Olyan, amelynek ergonomikus kialakítása során a meleg és hideg testhőpontokra került a hangsúly, ezáltal biztosítja a megfelelő melegérzetet, nedvességelvezetést, illetve hőkibocsátást azokon a testrészeken, ahol erre leginkább szükségünk van.

Adj ideális hőérzet nyújtotta előnyöket a varrásmentes W H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zippel!

Ajándékozz sci-fit, adj okosotthont

Képzelj el egy otthont, ahol a beállítható programokkal az eszközeid összehangoltan működnek. Megkönnyítik az életed, anélkül, hogy ujjadat is mozdítani kellene. Egy otthont, amely távollétedben önmagát is képes szabályozni, és ha hazaérsz üdvözöl. Egy otthont, amit távolról is irányíthatsz. Ezt adja az Eve.

Lepd meg high-tech fan szerettedet az Eve rendszerrel!

Határozott nőknek

Melinda Gates első könyvének történeteiből rendkívüli asszonysorsokat ismerhetünk meg, és először olvashatunk a szerző saját életéről is: az egyenlőségen alapuló házasságról Bill Gates-el és a lehetőségekről, amik segítenek megváltoztatni a társadalmunkat.

Lepd te is meg szerettedet Melinda Gates: A nő helye című könyvével!

Napi Femcafe tipp - Csenge

Személy szerint az én hajam elég bajos: törik, fénytelen, hullik, akármi is történjen vele. Ezzel biztosan nem csak én vagyok egyedül, éppen ezért szerintem egy hajkezelés szuper ajándék lehet! S akkor is telitalálat, ha csak pár óra "én idővel" szeretnénk kedveskedni.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!