Karácsonyi ajándékötleteink - December 18.

Már csak egy hét és itt a karácsony! Viszont még egy ajándékot sem vettél meg és kezd eluralkodni rajtad a pánik? Erre semmi okod, hiszen idén is jobbnál jobb ötletekkel készültünk! (x)

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

Terepsíeléshez is ideális

Ha terepsíelésre készültök, a Helly Hansen Odin kollekciójába tartozó W Odin Mountain Hybrid Softshell kabáttal biztosan nem lősz mellé. Vízálló és légáteresztő, rugalmas softshell szövetből készült, ráadásul három ponton állítható, sisakkal is viselhető kapucnijával, hátizsákkal kompatibilis zsebeivel és a beépített RECCO mentőrendszerrel nehezebb terepen viselve is ideális.
_
Biztosítsd be szerettedet a Helly Hansen W Odin Mountain Hybrid Softshell kabáttal!

A bulik császárának

Vidd magaddal az erőteljes Bang&Olufsen hangzást egy nem akármilyen Bluetooth hangszóróval. A limitált színekben is elérhető A1 hangszóróval ott és akkor csinálhatsz stílusos bulit a haverokkal, ahol csak szeretnéd, hiszen a kompakt kis kütyü meglepő hangerővel rendelkezik és akár 24 órán át bírja – ha Ti is.

Pörgessétek fel a házibulit a Beoplay A1 Bluetooth hangszóróval!

Lebilincselő történetek

A Nobel-békedíjas Malala Yousafzai már gyerekként menekült lett a hazájában, Pakisztánban. Nincs más út című könyvében, olyan emberek megrázó élettörténeteit ismerhetjük meg, akiknek otthonaikat el kellett hagyniuk. Sőt, döntésük életről és halálról szólt.

Ezt nem lehet letenni: ajándékozd Malala Yousafzai: Nincs más út című könyvét!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Azok, akiknek olyan munkájuk van, amely során sok mindent kell fejben tartani, nagy becsben tartják a határidőnaplójukat és/vagy naptárukat. Ha az illető, akit szeretnél megajándékozni ebben a cipőben jár, akkor örömet okozhatsz neki azzal, ha egyedi naptárat készítesz neki. Hidd el, erőt ad majd, ha a túlóra közepette a közös fotóitokra is vethet egy pillantást.

Az igazi Jolly Joker

Végtelen ötlet, minden alkalomra – Keresd az újrahasznosított alapanyagú dm Ajándékkártyát az üzletekben, töltsd fel a tetszőleges összeggel, és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!
_
Szerezz örömet a dm Ajándékkártyával!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!