Karácsonyi ajándékötleteink - December 16.

Karácsony előtt te is fejvesztve járod a boltokat, hogy ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést! (x)

Multifunkciós okosmérleg kismamáknak is

A Withings Body Cardio nem csak a súlyodat méri, de nyomon követheted a testzsír- és a testvízszázalékod, izom- és csonttömeged, sőt még a szíved egészségéről is visszajelzést kaphatsz a pulzushullám terjedési sebesség és pulzus adatoknak köszönhetően, a várandós módot aktiválva pedig egészségi tanácsokat is ad.
_
Ajándékozz egészségtudatosságot a Withings Body Cardio okosmérleggel!

Művészlelkek inspirációja

Tudjuk-e, hogy mi a kapcsolat Frida Kahlo és a magyarok közt? És azt, hogy a festő első önálló kiállítására mentőautóval érkezett? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.

Szerezz inspiráló pillanatokat szeretteidnek Sophie Collins: Infografika - Kahlo című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Petra

Ha neked is mindig gondot jelent, mit ajándékozz a barátnőidnek karácsonyra, van egy szuper tippem! Jelentsd be magatokat parókapróbára az egyik szaküzletbe, ahol kínálnak ilyen lehetőséget. Igazi barátnős program új frizurákat, hajszíneket kipróbálni kockázat nélkül - garantáltan jól fogtok szórakozni és ki tudja, talán megtalálod azt a stílust, amit régóta keresel!

Kalandozás a természetben

A Balea MEN Highland ajándékcsomag aromás illatú termékei magukkal ragadnak egy túrára a természetbe. A vörösszantálfa-kivonatot tartalmazó tusfürdő, dezodor spray és testápoló ápoló összetevőkkel tisztítják és óvják a bőrt.
_
Ajándékozz Balea MEN Highland ajándékcsomagot férfi szeretteid számára!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Környezettudatos divatdiktároknak

Újrahasznosított anyagokból készült, meleg és védelmet nyújtó pufikabát a minimális ökológiai lábnyom érdekében. A W P&C Puffer Parka speciális eljárással készült: a folyamat elején, közvetlenül a szövetfonálba fecskendezett festékanyagnak köszönhetően 75%-kal csökken a vízfelhasználás, továbbá minden részlete 100%-ban újrahasznosított és vegán.
_
Vigyázzatok együtt a környezetre, ajándékozz szerettednek egy W P&C Puffer Parka-t!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!