Karácsonyi ajándékötleteink - December 15.

A karácsony az egyik legkedvesebb ünnep, de ugyanakkor sajnos stresszel is járhat, hiszen nagyon nehéz újra és újra megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Ebben nyújtunk most segítséget! (x)

A tudomány szerelmeseinek

Tudjuk-e, hogy Einstein felesége mit kötött ki a váláskor? És azt, hogy a világ egyik legnagyobb fizikusa nem hordott zoknit? Az Infografika című könyvsorozat segítségével érthető és látványos infografikákon keresztül a múlt legnagyobb gondolkodóinak, művészeinek életébe nyerhetünk betekintést.
_
Kápráztasd el a fizika rajongóit Brian Clegg: Infografika - Einstein című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Tekla

Év végén sokan megfogadják, hogy jövőre odafigyelnek a testükre és rendszeresen eljárnak sportolni. Az ilyen irányú tervek sajnos gyakran füstbe mennek pénz- vagy motivációhiány miatt. Egy edzőtermi bérlettel azonban könnyen rá lehet szorítani valakit, hogy mozogjon - lepd meg a szeretteidet havi vagy éves bérlettel!

Férfias felfrissülés

A Balea FRESH ajándékcsomag termékei valódi felfrissülést nyújtanak a megajándékozottnak. A 3in1 tusfürdő nemcsak testre, hanem arcra és hajra is használható, hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.
_
Lepd meg szeretteid egy Balea FRESH ajándékcsomaggal!

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

Nem csak sportoláshoz

A Helly Hansen Wool Travel nadrágja nem csupán kényelmes, de kifejezetten praktikus is. Rugalmas, puha, újrahasznosított gyapjúkeverékből készült, továbbá elasztikus derékrésszel, praktikus kézzsebekkel és cipzáros hátzsebbel látták el. Utazáshoz, valamint mindennapi viseletként egyaránt ideális.
_
Az örökmozgók imádni fogják a Helly Hansen Wool Travel nadrágot!

Vérnyomásmérő a szív egészségéért

A profi, de otthon is könnyen kezelhető Withings BPM Core digitális vérnyomásmérő még EKG-t is rejt, így a különböző szívritmuszavarok kiszűrésével időben orvoshoz fordulhatunk. A beépített sztetoszkóp figyeli a szívverést és segít felismerni a legelterjedtebb szívbillentyű-betegségeket jelző kockázati tényezőket.
_
Lepd meg egészségtudatos eszközzel szeretteidet, a Withings BPM Core digitális vérnyomásmérővel!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!