Karácsonyi ajándékötleteink - December 14.

Kevesebb, mint 10 napunk maradr karácsonyig. Ne ess pánikba, ha még nem találtál ajándékokat a szeretteidnek, hiszen ajándékötleteink biztosan a segítségedre lesznek. (x)

Napi Femcafe-tipp - Bea

Szerintem ebben a nagy ünnepi rohanásban nincs tökéletesebb ajándék, mint befizetni szeretteinket egy szépségszalonba, ahol például valamilyen különleges arc-, haj- és testápolásban, vagy akár manikűrfrissítésben, masszázsban lehet részük. Én nagyon örülnék egy ilyen komplett megújulásnak, és biztos, hogy bárkinek is ajándékozol egy ilyen csomagot, nagyon hálás lesz érte.

A nők titkos vágya

Az ízlésünk lehet különböző, de egy biztos: a boldogságod szép. Egy személyre szabott szépségtanácsadás simogatja és táplálja a lelket, így még ragyogóbb lehet szeretted megjelenése.
_
Szerezz felejthetetlen pillanatokat a dm Szépségtanácsadásával!

Élményekkel teli meglepetés

Újabb felesleges tárgyak helyett valami különlegeset ajándékoznál? Segítünk, hogy ne legyen csalódott pillantás a fa körül. Néhány pihentető nap, amelyet ajándékba adhatunk szeretteinknek, feledhetetlenné teszi az ajándékot és az ajándékozás örömét is!
_
Ajándékozz élményt a Palace Értékutalvánnyal!

Divat, ami melegen tart

A Helly Hansen újdonsága egy különleges ing, amelyben 80g Lifaloft bélés rejlik, így a kellemes melegérzet egész nap garantált. A Lifaloft Insulated Shirt mikroszkopikus légzsebei megragadják és megtartják a hőt, funkcionalitását pedig tovább erősítik a bluesign® által minősített szövetek.
_
Lepd meg szerettedet egy stílusos és meleg ajándékkal, a Lifaloft Insulated Shirt-tel!

Elegáns okosóra EKG méréssel

Ha szeretnéd egészségben és biztonságban tudni szeretteidet, lepd meg őket egy Withings Move ECG órával. Ez a stílusos, hibrid karóra többet tud, mint gondolnád: orvosi pontosságú EKG-t készít, így bármikor elvégezhető vele egy gyors ellenőrzés, az eredmények pedig később az orvossal is megoszthatók.
_
Figyelj szeretteid egészségére egy Withings Move ECG órával!

Kezdő séfeknek

A főzés tanulható. Főleg, ha van, aki kézen fog és bevezet minket a konyhaművészet rejtelmeibe. Mautner Zsófi legújabb könyvében pont erre vállalkozik. A Főzőiskola - Alapreceptek A-tól Z-ig végére haladó fokon fogunk tudni nemcsak sült libacombot, de csokoládétrüffelt is készíteni.
_
Add meg a kezdőlökést szerettednek Mautner Zsófi: Főzőiskola - Alapreceptek A-Z-ig című könyvével!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!