Karácsonyi ajándékötleteink - December 13.

Évről évre egyre nehezebb valami jót találni karácsonyra. Cikkünknek köszönhetően viszont könnyebb lesz eldöntened, hogy mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy esetleg kollégáidat. (x)

A karácsony apró csodái

A Balea Enjoy the Little Things karácsonyi ajándékcsomag három csodás illatú terméket tartalmaz, amelyek gyengéden ápolják a bőrt a hideg téli napokon. Vanília és sütőtök kellemes egyvelege varázsolja puhává mindegyik bőrtípust.
_
Extra gyengédség az ünnepek alatt a Balea karácsonyi ajándékcsomagjával!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Klasszikus újratöltve

Egy pulóver, amelyben egy síeléssel töltött nap után lazíthatsz, vagy éppen a városi ingázás során melegen tart. A Helly Hansen W Wool Knit pulóver puha gyapjúkeverékből készült, játékos színekben és klasszikus skandináv mintákkal hódít.
_
Pihe-puha ajándék szerettednek: Helly Hansen W Wool Knit pulóver.

Ajándékozz sci-fit, adj okosotthont

Képzelj el egy otthont, ahol a beállítható programokkal az eszközeid összehangoltan működnek. Megkönnyítik az életed, anélkül, hogy ujjadat is mozdítani kellene. Egy otthont, amely távollétedben önmagát is képes szabályozni, és ha hazaérsz üdvözöl. Egy otthont, amit távolról is irányíthatsz. Ezt adja az Eve.

Lepd meg high-tech fan szerettedet az Eve rendszerrel!

Határozott nőknek

Melinda Gates első könyvének történeteiből rendkívüli asszonysorsokat ismerhetünk meg, és először olvashatunk a szerző saját életéről is: az egyenlőségen alapuló házasságról Bill Gates-el és a lehetőségekről, amik segítenek megváltoztatni a társadalmunkat.

Lepd te is meg szerettedet Melinda Gates: A nő helye című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Virág

Imádok utazni, új tájakat, városokat megismerni, éppen ezért szerintem az egyik legkedvesebb ajándék, amit adni lehet, egy repülőjegy. Nem kell nagy utazásokban és távoli kontinensekben gondolkodni, egy hosszú hétvége Rómában vagy Párizsban épp ugyanakkora ajándék lehet. Vidd el a párodat egy romantikus utazásra, a legjobb barátnődet egy lazulós, bulizós kalandra, vagy az anyukádat egy gasztro-túrára. Ráadásul a fapados légitársaságokkal szinte egy hazai vonatjegy áráért elrepülhetsz Európa bármelyik nagyvárosába.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!