Karácsonyi ajándékötleteink - December 12.

Minden évben nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Idén már végképp nincs ötleted? Akkor nézd meg ajándékötleteinket! (x)

Stresszmentes ajándékozás

A karácsonyi bevásárlás és az ajándékok keresése kész téboly! Már előre rettegsz tőle? Hogy lesz meg minden ajándék a családnak? Segítünk! Megmutatjuk, hogy ajándékozhatsz igazi élményt egyszerűen, stresszmentesen, exkluzív köntösben, amitől szeretteid szeme garantáltan csillogni fog.
_
Szerezz örömteli pillanatokat szeretteidnek a Palace Hotel**** Kényeztető Hétköznapok Ajándékutalványával!

A téli sportok rajongóinak

A svéd nemzeti síválogatott visszajelzései alapján fejlesztett Lifaloft bélés könnyebb, vékonyabb, ugyanakkor melegebb hőszigetelési megoldás. Az egyedülálló technológia ezúttal a Helly Hansen Alpha Lifaloft kabátjában ölt testet, amely egy vastag pufikabát melegségét nyújtja, mindezt azonban az ezzel járó súly és tömeg nélkül.
_
Szerezz örömet a Helly Hansen Alpha Lifaloft kabátjával!

A bulik császárának

Vidd magaddal az erőteljes Bang&Olufsen hangzást egy nem akármilyen Bluetooth hangszóróval. A limitált színekben is elérhető A1 hangszóróval ott és akkor csinálhatsz stílusos bulit a haverokkal, ahol csak szeretnéd, hiszen a kompakt kis kütyü meglepő hangerővel rendelkezik és akár 24 órán át bírja – ha Ti is.

Pörgessétek fel a házibulit a Beoplay A1 Bluetooth hangszóróval!

Lebilincselő történetek

A Nobel-békedíjas Malala Yousafzai már gyerekként menekült lett a hazájában, Pakisztánban. Nincs más út című könyvében, olyan emberek megrázó élettörténeteit ismerhetjük meg, akiknek otthonaikat el kellett hagyniuk. Sőt, döntésük életről és halálról szólt.

Ezt nem lehet letenni: ajándékozd Malala Yousafzai: Nincs más út című könyvét!

Napi Femcafe-tipp - Lindi

Amikor azon gondolkozunk, hogy vajon mit kellene vennünk vagy készítenünk az illetőnek, tárgyak jutnak eszünkbe, pedig igazán nagy örömöt nem ezek okoznak. Ezzel szemben, ha valamilyen élménnyel leped meg szerettedet, garantáltan olyat adsz, amire mindig emlékezni fog, és amiért mindig hálás lesz. Úgyhogy legyél kreatív, és vidd el őket főzőtanfolyamra, íjászkodni, ejtőernyőzni, kalandparkba vagy próbáljátok ki valamelyik szabadulószobát!

Az igazi Jolly Joker

Végtelen ötlet, minden alkalomra – Keresd az újrahasznosított alapanyagú dm Ajándékkártyát az üzletekben, töltsd fel a tetszőleges összeggel, és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!
_
Szerezz örömet a dm Ajándékkártyával!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!