Karácsonyi ajándékötleteink - December 1.

Végre elérkezett a december, s a karácsony illata már itt van a levegőben. Ha idén nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

A karácsony apró csodái

A Balea Enjoy the Little Things karácsonyi ajándékcsomag három csodás illatú terméket tartalmaz, amelyek gyengéden ápolják a bőrt a hideg téli napokon. Vanília és sütőtök kellemes egyvelege varázsolja puhává mindegyik bőrtípust.
_
Extra gyengédség az ünnepek alatt a Balea karácsonyi ajándékcsomagjával!

Pihenés és kikapcsolódás egyben

Még nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Nem tudod minek örülnének igazán szeretteid? Egy feltöltő wellness hétvége, ami kiszakít a szürke hétköznapokból mindenkinek jár!
_
Lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványok egyikével!

Elegáns okosóra EKG méréssel

Ha szeretnéd egészségben és biztonságban tudni szeretteidet, lepd meg őket egy Withings Move ECG órával. Ez a stílusos, hibrid karóra többet tud, mint gondolnád: orvosi pontosságú EKG-t készít, így bármikor elvégezhető vele egy gyors ellenőrzés, az eredmények pedig később az orvossal is megoszthatók.
_
Figyelj szeretteid egészségére egy Withings Move ECG órával!

Kezdő séfeknek

A főzés tanulható. Főleg, ha van, aki kézen fog és bevezet minket a konyhaművészet rejtelmeibe. Mautner Zsófi legújabb könyvében pont erre vállalkozik. A Főzőiskola - Alapreceptek A-tól Z-ig végére haladó fokon fogunk tudni nemcsak sült libacombot, de csokoládétrüffelt is készíteni.
_
Add meg a kezdőlökést szerettednek Mautner Zsófi: Főzőiskola - Alapreceptek A-Z-ig című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Aki ismer, az tudja, hogy igazi macska-fan vagyok. Így ha régóta gondolkodsz egy házi kedvencen, akkor szerintem karácsonykor kösd össze a kellemest a hasznossal, és mentsd ki az egyik menhely lakóját az ünnepekkor. A puha szőrgombolyagok mindenkit levesznek a lábukról, ráadásul te is jót cselekszel és egy életre szóló barátságra is szert tehetsz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!