Karácsonyi ajándékötleteink - December 23.

Már csak két nap van karácsonyig, és a legtöbben még mindig azon gondolkozunk, hogy mit vegyünk szeretteinknek erre a csodálatos ünnepre. A következő tippek ebben segítenek! (x)

Tökéletes ajándék babának és mamának

Praktikus ajándékutalvány kisbabás szülőknek! A baba-mamás ajándékkártya tökéletes karácsonyi ajándék lesz! Pelenka, cumisüveg, játék, babaápolási termékek és minden, amire egy kisbaba mellett csak szükség lehet.
_
Szerezz meglepetést és ajándékozz Pelenka.hu ajándékkártyát!

Legyen örömteli a karácsonyi vásárlás!

Közel 400 üzlet elképesztő választékával, ingyenes parkolással, szuper ajándékötletekkel, fenyő vásárral és az ország egyik legnagyobb játékáruházával vár mindenkit az AsiaCenter, Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont.
_

Szerezz be mindent egy helyen, AsiaCenter árszinten!

Egy doboz boldogság

Próbáltad már a dmBio adventi különlegességeit? Az ízletes bio gyümölcspuncsot vagy az adventi puszedlit? A télies ízekkel gazdagított tejcsokoládés-mézes dmBio téli csokoládé igazi ünnepi hangulatot varázsol mindenki életébe, a fahéjas mandulából pedig rögtön két csomaggal vegyél, hogy biztosan kitartson! Próbáld ki bátran, és lepd meg vele szeretteidet is!

Kóstoljátok meg az ünnepek alatt a dmBio adventi különlegességeit!

A sportos elegancia jegyében

A Withings Steel HR Sport hibrid okosóra elegyíti a prémium dizájnt és az okos egészség- és mozgáskövetést. 50 méterig vízálló, akár 25 napos üzemidővel rendelkezik és számos mozgásformát képes követni. Okostelefon GPS-ének használatával követi a köridőt, a távolságot és az útvonalat is.

Tedd a fa alá a sportos elegancia leghasznosabb kiegészítőjét, egy Withings Steel HR Sport hibrid okosórát!

Az élet nagy kérdései

Gárdos Péter új regényében összekapcsolódnak bagatell jellemhibák és a végletes emberi aljasság, az ártatlan testi vágy és a szexuális szadizmus, a kisemberek hétköznapjai és a mindent uralni akaró hatalom törekvései. A Hét mocskos nap az élet apró esetlegességeiről és brutális szörnyűségeiről mesél, miközben azt kutatja, mi mindenen múlhat egy ember élete.

Szerezz elgondolkodtató pillanatokat szeretteidnek Gárdos Péter: Hét mocskos nap című könyvével!

Napi Femcafe-tipp - Virág

Manapság egyre többen szeretnék sokkal jobban megismerni önmagukat, hogy ezáltal jobban boldoguljanak az életben. Sokan érdeklődnek az ezotéria iránt is, számukra például kiváló ajándék lehet egy személyre szóló horoszkópelemzés. Ehhez semmi mást nem kell tudnunk, csak az illető születési dátumát. Ha pedig még pontosabb képet szeretnénk kapni, csörögjünk rá az anyukájára, hogy az óra és a perc is meglegyen.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!