Karácsonyi ajándékötleteink - December 18.

Napra pontosan, egy hét múlva karácsony. Még egy ajándékot sem vettél meg és kezdesz pánikba esni? Erre semmi ok! Nézd meg ajándékötleteinket és megoldódik az ajándékvásárlási problémád. (x)

A kicsik kedvence

Óriási méretű játszószőnyeg 6.000 Ft helyett 2.990 Ft! Tökéletes karácsonyi ajándék, a gyerekek egyszerűen imádják. Élénk színei és cuki mintái minden gyermeket elvarázsol. Kőre, parkettára, szőnyegre is helyezhetjük és nyáron a szabadban is leteríthető. Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

Rendeld meg most, hogy biztosan bekerülhessen a karácsonyfa alá!

Legyen örömteli a karácsonyi vásárlás!

Közel 400 üzlet elképesztő választékával, ingyenes parkolással, szuper ajándékötletekkel, fenyő vásárral és az ország egyik legnagyobb játékáruházával vár mindenkit az AsiaCenter, Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont.
_

Szerezz be mindent egy helyen, AsiaCenter árszinten!

Hamisítatlan wellness hangulat

Varázsolj igazi wellness hangulatot szeretteid otthonába az alverde különleges fürdőolaj-válogatásával. Az eukaliptusz és rózsa, sarki szeder, valamint levendula és cédrusfa illattal megalkotott fürdőolajok felejthetetlen fürdőélményt szereznek a hideg, téli napokon. Jótékonyan ápolják a bőrt, és selymesen puha tapintást eredményeznek.

Szerezz felejthetetlen pillanatokat az alverde különleges fürdőolaj-válogatásával!

Napi Femcafe-tipp - Virág

Azok, akiknek olyan munkájuk van, amely során sok mindent kell egy időben fejben tartani, nagy becsben tartják a határidőnaplójukat és/vagy naptárukat. Ha az illető, akit szeretnél megajándékozni, ebben a cipőben jár, akkor örömet okozhatsz neki azzal, ha egyedi naptárat készítesz neki. Hidd el, erőt ad majd neki, ha a túlóra közepette a közös fotóitokra is vethet egy pillantást.

Okosotthon egyszerűen

Képzelj el egy otthont, ahol eszközeid azért dolgoznak, hogy megkönnyítsék életedet, egy biztonságos otthont, aminek működését a beállítható programoknak, szabályoknak köszönhetően a család igényeire szabhatod, eszközöket, amiket távolról is vezérelhetsz. Az idei ünnepen varázsolj okosotthont az Eve eszközeivel!

Okosítsd fel otthonod karácsonyra az Eve okosotthon eszközeivel!

Különleges könyvélmény

Három magyar házaspár egy svájci luxusvillában reked. A természet fenyegető árnyékában, a válogatott gasztronómiai finomságok mellett terítékre kerül a múltjuk és a jelenük, miközben konfliktusaikban felsejlik napjaink emberének drámája az erkölcsi és szellemi kapaszkodóit vesztett világban.

Szerezd be karácsonyra te is Kepes András: Istenek és emberek című könyvét!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!