Karácsonyi ajándékötleteink - December 17.

Egyre csak közeledik a karácsony, a legtöbben azonban még mindig nem tudjuk, hogy mit vegyünk szeretteinknek erre a varázslatos ünnepre. A következő tippek ebben segítenek. (x)

Legyen örömteli a karácsonyi vásárlás!

Közel 400 üzlet elképesztő választékával, ingyenes parkolással, szuper ajándékötletekkel, fenyő vásárral és az ország egyik legnagyobb játékáruházával vár mindenkit az AsiaCenter, Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont.
_

Szerezz be mindent egy helyen, AsiaCenter árszinten!

Sokoldalú, mégis személyes

A legtöbben órákig időzünk az üzletekben, hogy ajándékot válasszunk szeretteinknek. A hasznos ajándék sokszor személytelen, az egyedi meglepetésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát, amivel most még nyerhetsz is!

Szerezz örömet szeretteidnek egy sokszínű dm Ajándékkártyával!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Ha közeli családtagról van szó, egy szép, meleg köntössel egyszerűen nem lőhetünk mellé. Praktikus, kényelmes és melegen tart a hideg téli estéken, színben és fazonban pedig számtalan lehetőség közül választhatunk. Attől függően, hogy hol vásároljuk, 5 és 10 ezer forint között már igazán szép darabokat találhatunk.

A sportos elegancia jegyében

A Withings Steel HR Sport hibrid okosóra elegyíti a prémium dizájnt és az okos egészség- és mozgáskövetést. 50 méterig vízálló, akár 25 napos üzemidővel rendelkezik és számos mozgásformát képes követni. Okostelefon GPS-ének használatával követi a köridőt, a távolságot és az útvonalat is.

Tedd a fa alá a sportos elegancia leghasznosabb kiegészítőjét, egy Withings Steel HR Sport hibrid okosórát!

Az élet nagy kérdései

Gárdos Péter új regényében összekapcsolódnak bagatell jellemhibák és a végletes emberi aljasság, az ártatlan testi vágy és a szexuális szadizmus, a kisemberek hétköznapjai és a mindent uralni akaró hatalom törekvései. A Hét mocskos nap az élet apró esetlegességeiről és brutális szörnyűségeiről mesél, miközben azt kutatja, mi mindenen múlhat egy ember élete.

Szerezz elgondolkodtató pillanatokat szeretteidnek Gárdos Péter: Hét mocskos nap című könyvével!

Praktikus ajándék a kisgyermekeseknek

A Pelenka.hu havi pelenkacsomagjai ajándékként is megállják a helyüket. A kisbabás mindennapokat teszi könnyebbé ez a karácsonyi ajándék, hiszen a szülőknek így egy jó ideig nem kell majd pelust vásárolniuk. Pampers, Libero, Bella Happy, Huggies...

Rendeld meg most, hogy biztosan bekerülhessen a karácsonyfa alá!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!