Karácsonyi ajándékötleteink - December 1.

Végre elérkezett a december, s a karácsony illata már itt van a levegőben. Ha idén nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

Élmények és pihenés ajándékba

Újabb felesleges tárgyak helyett miért ne ajándékoznál igazi élményeket karácsonyra? A Hunguest Hotels Ajándékkártyák több címletben, az Élménykártyák pedig 2 éj/2 főre érhetők el anélkül, hogy az értékek feltüntetésre kerülnének. Az időpontot és a szállodát a megajándékozott választhatja ki! Mindkét kártyatípus megvásárolható online is.

Ajándékozz igazi élményeket a Hunguest Hotels Ajándék- és Élménykártyáival!

Stílusos motiváció

A vízálló Fitbit Charge 3 aktivitásmérő egy feltöltéssel akár 7 napot is kibír, célkitűzésen alapuló mozgáskövetéssel, extrém vékony külsővel, intelligens kialakítással, prémium dizájnnal, pulzusméréssel, sőt fejlett egészség- és edzéskövető funkciókkal rendelkezik. Tökéletes belépő az okoseszközök világába!

Idén legyen fitt a karácsony a Fitbit Charge 3-mal!

Ajándékozz könyvet!

A haditudósításairól híres, immár kétgyermekes riporter Al Ghaoui Hesna, saját rajzaival illusztrált könyvében egyszerű gyakorlatok és egy könnyen megjegyezhető bátorságinduló segít erőt meríteni a gyerekeknek a nehéz helyzetekben, hogy bátran és magabiztosan nézhessenek szembe a kihívásokkal.

Szerezz örömet te is gyermekednek Al Ghaoui Hesna: Holli a hős című könyvével!

Legyen örömteli a karácsonyi vásárlás!

Közel 400 üzlet elképesztő választékával, ingyenes parkolással, szuper ajándékötletekkel, fenyő vásárral és az ország egyik legnagyobb játékáruházával vár mindenkit az AsiaCenter, Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont.
_

Szerezz be mindent egy helyen, AsiaCenter árszinten!

Sokoldalú, mégis személyes

A legtöbben órákig időzünk az üzletekben, hogy ajándékot válasszunk szeretteinknek. A hasznos ajándék sokszor személytelen, az egyedi meglepetésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát, amivel most még nyerhetsz is!

Szerezz örömet szeretteidnek egy sokszínű dm Ajándékkártyával!

A legmenőbb játékok egy helyen

Fisher-Price és egyéb játékok akár 60% kedvezménnyel! Szerezd be most a legmenőbb játékokat a Pelenka.hu webáruházból! Fisher-Price, Barbie, LEGO DUPLO és sok-sok kedvelt játék, amik biztosan örömet okoznak gyermekednek.
_
Rendeld meg most, hogy biztosan bekerülhessenek a karácsonyfa alá!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Aki ismer, az tudja, hogy igazi macska-fan vagyok. Így ha régóta gondolkodsz egy házi kedvencen, akkor szerintem karácsonykor kösd össze a kellemest a hasznossal, és mentsd ki az egyik menhely lakóját az ünnepekkor. A puha szőrgombolyagok mindenkit levesznek a lábukról, ráadásul te is jót cselekszel és egy életre szóló barátságra is szert tehetsz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!