Karácsonyi ajándékötleteink - December 9.

Már kifogytál az ötletekből, hogy mit vegyél szeretteidnek, és nem akarsz nyakkendőt vagy asztalterítőt ajándékozni? Akkor nézd meg a következő ajándékötleteinket! (x)

A sebesség szerelmeseinek

A Forma Autó Vezetés tökéletes ajándék lehet autórajongó szeretteidnek! Az érkezés után a program az elméleti képzéssel veszi kezdetét (üléspozíció, kormányfogás, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvető vezetéselmélet felfrissítése), melyet profi instruktorok tartanak, hogy felkészítsék a résztvevőket erre a felejthetetlen élményre.

Csapj le rá máris! Forma Autó Vezetés Renault Versenyautóval az Euroringen!

Napi Femcafe-tipp - Bianka

Számomra nagyon fontos, hogy valami személyes, egyedi dolgot ajándékozzak, ami passzol az illető stílusához, profiljához. Épp ezért én sokszor több kisebb dologból álló ajándékcsomaggal lepem meg a szeretteimet, például, ha valaki szeret a lakást dekorálni, akkor belecsempészek egy különleges illatgyertyát, dekordíszeket, olyan apróságokat, aminek tudom, hogy biztosan örülni fog. A húgomnak szeretek főleg egy kicsit kreatívkodni, tavaly például speciális szépségápolási termékcsomagot állítottam össze neki, mivel eléggé érzékeny a bőre. A nyakamba ugrott, úgyhogy gondolom imádta.

Tökéletes simaság pillanatok alatt

Ha Te is olyan ajándékot keresel, ami praktikus, akkor a Braun új Series 3 borotváját neked találták ki! A Braun megújult Series 3 borotvacsaládja innovatív Micro Grip technológiával rendelkezik, mely most még gyorsabb borotválást biztosít, nélkülözhetetlen társává válva így a rohanó életmódot folytató férfiaknak.

A sebesség új korszakának titka, a Braun Series 3 borotva! Szerezd be Te is!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Egy kis tavasz a télben

Az őszi-téli hónapok végett számtalan környezeti válto­zásnak van kitéve a kézbőr. A Balea zauberhafter Garten ajándékcsomag három külön­böző kézkrémet rejt magában. A könnyedén felszívódó for­mula táplálja és puhává varázsolja a kezeket.

Ajándékozz különleges, virágos kertet idéző élményt szeretteidnek a hidegebb hónapokra!

Tökéletes tisztaság extra gyorsan

Tiszta ruhák akár egy óra alatt? A Mielével minden lehetséges! A 2017. 09. 18 és 2018. 02. 28 közötti akciós időszakban új, PowerWash 2.0 technológiával felszerelt, 8 és 9 kg töltetsúlyú mosógépeket kínál a Miele. A QuickPowerWash programmal 1 órán belül kiváló mosási teljesítmény érhető el, emellett minden „SpeedCare” mosógéphez 1 db UltraColor mosószer is jár ajándékba.

Spórolj időt és lepd meg családod egy Miele W1 SpeedCare mosógéppel!

Leadfotó: fanpop.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!