Karácsonyi ajándékötleteink - December 8.

A szenteste a szeretetről és a harmóniáról szól. Nem így a karácsony előtti időszak, amikor fejvesztve rohanunk boltról boltra, hogy valami kacatot vegyünk a szeretteinknek. Ajándékötleteinknek köszönhetően idén biztosan könnyebb lesz megtalálni a tökéletes meglepetést. (x)

Napi Femcafe-tipp - Timi

Ha fontos számodra, hogy hasznos, de egyben elegáns dolgot is ajándékozz szeretteidnek, akkor egy szép pénztárca tökéletes választás lehet karácsonyra! Így biztos lehetsz benne, hogy ajándékod minden nap használni fogják, és akárhányszor ránéz az illető, egy darabig biztosan mindig Te fogsz az eszébe jutni róla!

A nők legjobb barátja

A Braun Silk-expert 3 IPL szőrtelelnítő tartós és látványos szőrtelenítést kínál úgy, hogy közben alkalmazkodik a bőrhöz. A gyors és hatékony IPL-kezelés érdekében siklás üzemmód is választható. Az eredmény: gyorsabb kezelés, kevesebb kihagyott terület, és teljes elégedettség a kapott eredménnyel.

Ajándékozd a tartós simaság élményét a Braun Silk-expert 3 IPL szőrtelelnítővel!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Egy bögre boldogság

A felmelegedést nyújtó dmBio adventi filteres tea ideális választás lehet a téli séták után. A dmBio termékek az EU ökológiai előírásnak megfelelő, rendszeresen ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Kóstoljátok meg az ünnepek alatt a dmBio adventi különlegességeit!

A takarítás nem kérdés többé!

A Miele Complete C3 porszívó teljesítményét a Boost funkcióval legfeljebb 1 percre és 900 wattra emelhetjük, így az erősen szennyezett területeket is könnyedén kiporszívózhatjuk. Fedezd fel többi kiváló tulajdonságát is, a kényelmes és rendkívül higiénikus porszívózás előnyeit és az elsőosztályú minőséget!

Ajándékozz Miele Complete C3 porszívót Limited Edition Boost funkcióval a tökéletes tisztaságért!

Igazi szabadság a levegőben

A szélcsatorna remek szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Tapasztaljátok meg a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között! A résztvevőket gyakorlott oktatók segítik, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben.

Add ajándékba az igazi szabadság élményét: Szabadesés Szimulátor Szélcsatornában!

Leadfotó: travelcartblog.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!