Karácsonyi ajándékötleteink - December 21.

Négy nap és itt a karácsony! Akkor se ess pánikba, ha még nem találtál ajándékokat a szeretteidnek, hiszen ötleteink biztosan a segítségedre lesznek! (x)

A sebesség szerelmeseinek

A Forma Autó Vezetés tökéletes ajándék lehet autórajongó szeretteidnek! Az érkezés után a program az elméleti képzéssel veszi kezdetét (üléspozíció, kormányfogás, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvető vezetéselmélet felfrissítése), melyet profi instruktorok tartanak, hogy felkészítsék a résztvevőket erre a felejthetetlen élményre.

Csapj le rá máris! Forma Autó Vezetés Renault Versenyautóval az Euroringen!

Napi Femcafe-tipp - Gréti

A karácsonynál keresve sem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy egy kisállattal lepjük meg a családtagjainkat vagy éppen magunkat. Hidd el, nem élet az élet kutya, cica vagy mondjuk hörcsög nélkül! Örömöt okoznak a gazdinak, szeretetet adnak neki, megvigasztalják, hűségesen mellette állnak - ennél több nem is kell. Ha ránk hallgatsz, ellátogatsz egy menhelyre és onnan választasz egy otthonra vágyó kisállatot, így nemcsak ajándékozol, hanem jót is teszel.

Tökéletes simaság pillanatok alatt

Ha Te is olyan ajándékot keresel, ami praktikus, akkor a Braun új Series 3 borotváját neked találták ki! A Braun megújult Series 3 borotvacsaládja innovatív Micro Grip technológiával rendelkezik, mely most még gyorsabb borotválást biztosít, nélkülözhetetlen társává válva így a rohanó életmódot folytató férfiaknak.

A sebesség új korszakának titka, a Braun Series 3 borotva! Szerezd be Te is!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Csokiimádóknak kötelező

A dmBio adventi ropogós quinoa golyókat a csokoládé rajongóinak ajánljuk. A dmBio termékek az EU ökológiai előírásnak megfelelő, rendszeresen ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Kóstoljátok meg az ünnepek alatt a dmBio adventi különlegességeit!

A tökéletes ételek titka

Az ünnepi menü a karácsonyi összejövetelek különleges része, amikor összegyűlik a család. Az ételek elkészítésének sikerét a kézzel öntött, alumínium kokillaöntvényből készült, kiváló minőségű eredeti Miele sütőedények garantálják.

Ajándékozz te is örömöt, vásárolj Miele Gourmet sütőedényt ajándékba!

Leadfotó: taopic.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!