Karácsonyi ajándékötleteink - December 20.

Már csak 5 nap van karácsonyig, így a legtöbben fejvesztve rohanunk boltról boltra, hogy valami igazán jó ajándékot találjunk szeretteinknek. Ajándékötleteinknek köszönhetően azonban nem kell pánikba esned, itt ugyanis biztos megtalálod azt, amit keresel. (x)

Napi Femcafe-tipp - Bianka

Szerintem egy ajándék sokkal kedvesebb akkor, ha saját magunk készítjük el, hiszen így minden szeretetünket beleadva, valóban hatalmas örömet tudunk szerezni szeretteinknek. Én tavaly a legjobb barátnőmet egy fotókönyvvel leptem meg és belerejtettem az összes valaha készült, közös képünket, így az emlékeink biztos helyen vannak, ráadásul iszonyatosan örült neki.

A nők legjobb barátja

A Braun Silk-expert 3 IPL szőrtelelnítő tartós és látványos szőrtelenítést kínál úgy, hogy közben alkalmazkodik a bőrhöz. A gyors és hatékony IPL-kezelés érdekében siklás üzemmód is választható. Az eredmény: gyorsabb kezelés, kevesebb kihagyott terület, és teljes elégedettség a kapott eredménnyel.

Ajándékozd a tartós simaság élményét a Braun Silk-expert 3 IPL szőrtelelnítővel!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár

Az alverde Glitzer Gold kézkrém gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmazó formulája ápolja az igénybe vett kezeket. Receptúrája ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Aloe Verát és növényi glicerint tartalmaz, mely nedvességgel tölti fel a bőrt és selymes bőrérzetet hagy maga után. Vegán.

Kényeztesd szeretteidet karácsonykor az alverde Glitzer Gold kézkrémmel!

Minden háziasszony álma

Fedezd fel a Miele mosogatógépeit maximális hatékonysággal, 3D evőeszköz-mosogatófiókkal! A Mielével a minőségbe és a tartósságba fektethetsz be! Jó tudni, hogy a Mielénél egy újonnan vásárolt készülék hosszú távon kifizetődik.

Tedd a karácsonyfa alá a Miele mosogatógépét kiemelkedő energiahatékonysággal és 3D evőeszközfiókkal!

Igazi szabadság a levegőben

A szélcsatorna remek szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Tapasztaljátok meg a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között! A résztvevőket gyakorlott oktatók segítik, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben.

Add ajándékba az igazi szabadság élményét: Szabadesés Szimulátor Szélcsatornában!

Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!