Karácsonyi ajándékötleteink - December 19.

A karácsony mindig nagy fejtörést okoz, hiszen minden évben újra meg újra meg kell találni a tökéletes ajándékot. Ha idén már végképp nincs ötleted, akkor nézd meg szuper karácsonyi ajándékötleteinket! (x)

A férfi legjobb barátja

A Braun Series 7 okos borotva 4 elemből álló vágórendszere egyetlen mozdulattal végez a nem kívánatos szőrszállakkal. A borotva alkalmazkodik a szakállához, és sűrűségének megfelelően állítja be a teljesítményt. A borotva az érzékenytől a turbó fokozatig öt különböző borotválkozási módot biztosít egyetlen gombnyomásra.

Lepd meg párod egy Braun Series 7 okos borotvával, hogy élmény legyen a borotválkozás!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Tökéletes ajándék kis hercegnőknek

Nem tudod, hogy mit vegyél a kishugodnak? Látogass el a dm-be és válaszd a Prinzessin Sternenzauber csomagot, amivel minden kislány igazi hercegnőnek érezheti magát!

Ennek a szuper Prinzessin Sternenzauber csomagnak minden kislány örül!

Tökéletes tisztaság extra gyorsan

Tiszta ruhák akár egy óra alatt? A Mielével minden lehetséges! A 2017. 09. 18 és 2018. 02. 28 közötti akciós időszakban új, PowerWash 2.0 technológiával felszerelt, 8 és 9 kg töltetsúlyú mosógépeket kínál a Miele. A QuickPowerWash programmal 1 órán belül kiváló mosási teljesítmény érhető el, emellett minden „SpeedCare” mosógéphez 1 db UltraColor mosószer is jár ajándékba.

Spórolj időt és lepd meg családod egy Miele W1 SpeedCare mosógéppel!

Rejtélyes vacsora pároknak

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora. Egy éjszaka, amikor kibújhattok a szürke hétköznapok súlya alól és magatokra ölthetitek valaki más bőrét. Minden játékos eljátszik egyet a kitalált karakterekből: maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán stb. Vannak titkaik, céljaik, és feladataik.

Ajándékozz igazi élményt párodnak, és lepd meg egy Szerepjáték Esttel!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Szinte nem tudunk úgy tömegközlekedni, hogy közvetlen környezetünkben ne lássunk valaki kezében egy e-könyv olvasót. Az okos kis készülék népszerűsége nem véletlen, hiszen segítségével számtalan könyvhöz juthatunk hozzá digitális formában, utazáshoz pedig mérete miatt szintén igazán praktikus. Attól függően, hogy nőknek vagy férfiaknak ajándékozzuk, csodás élénk színű, vagy elegáns fekete bőrtokokat is választhatuk hozzá.

Leadfotó: hdimagelib.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!