Karácsonyi ajándékötleteink - December 15.

A karácsony az egyik legkedvesebb ünnep, de egyben a legstresszesebb is, hiszen rendkívül nehéz újra és újra megtalálni a tökéletes ajándékot. Ebben nyújtunk most segítséget! (x)

A sebesség szerelmeseinek

A Forma Autó Vezetés tökéletes ajándék lehet autórajongó szeretteidnek! Az érkezés után a program az elméleti képzéssel veszi kezdetét (üléspozíció, kormányfogás, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvető vezetéselmélet felfrissítése), melyet profi instruktorok tartanak, hogy felkészítsék a résztvevőket erre a felejthetetlen élményre.

Csapj le rá máris! Forma Autó Vezetés Renault Versenyautóval az Euroringen!

Napi Femcafe-tipp - Gréti

Év végén sokan megfogadják, hogy jövőre odafigyelnek a testükre és rendszeresen eljárnak sportolni. Az ilyen irányú tervek persze gyakran füstbe mennek pénz-vagy motivációhiány miatt. Egy edzőtermi bérlettel azonban könnyen rá lehet szorítani valakit, hogy mozogjon - lepd meg a szeretteidet havi vagy éves bérlettel, hidd el, sokkal szívesebben fognak súlyt emelni vagy izzadni az aerobic órán. Tegyél egészséget a fa alá!

Az igazi férfiak játéka

A Braun BT3040 szakállvágóját kifejezetten olyan férfiaknak tervezte, akik szeretik otthon formázni szakállukat, arcszőrzetüket. 39 féle hosszbeállítás variálható a tökéletes szakáll érdekében. A precíziós fésűvel rendelkező Braun szakállvágó esetében a jelszó: a pontosság.

Lepd meg Te is párod a tökéletesen sima bőr élményével!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Finom kényeztetés az ünnepekre

Az étcsokoládéba burkolt dmBio adventi ropogós pralinét önmagában is fogyaszthatjuk, vagy akár sajttorták alapjaként is használhatjuk. A dmBio termékek az EU ökológiai előírásnak megfelelő, rendszeresen ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Kóstoljátok meg az ünnepek alatt a dmBio adventi különlegességeit!

Minden háziasszony álma

Fedezd fel a Miele mosogatógépeit maximális hatékonysággal, 3D evőeszköz-mosogatófiókkal! A Mielével a minőségbe és a tartósságba fektethetsz be! Jó tudni, hogy a Mielénél egy újonnan vásárolt készülék hosszú távon kifizetődik.

Tedd a karácsonyfa alá a Miele mosogatógépét kiemelkedő energiahatékonysággal és 3D evőeszközfiókkal!

Leadfotó: disavenarave.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!