Karácsonyi ajándékötleteink - December 13.

Senki sem akarja az utolsó pillanatra hagyni a karácsonyi ajándékvásárlást, de évről évre egyre nehezebb valami jót találni. Cikkünknek köszönhetően könnyebb lesz eldöntened, hogy mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy esetleg kollégáidat. (x)

Teljes körű gondoskodás

Braun MGK3080 tökéletes ajándék azoknak a férfiaknak, akik szeretnek mindent egyszerűen, de nagyszerűen megoldani és gyakran változtatják stílusukat. A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készlete alkalmas a szakáll, a haj és a testszőrzet formázásra vagy akár eltávolítására, sőt még a zuhany alatt is használható.

Lepd meg párod egy többfunkciós Braun MGK3080 szőrzeteltávolító készlettel!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Csokiimádóknak kötelező

A dmBio adventi ropogós quinoa golyókat a csokoládé rajongóinak ajánljuk. A dmBio termékek az EU ökológiai előírásnak megfelelő, rendszeresen ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Kóstoljátok meg az ünnepek alatt a dmBio adventi különlegességeit!

A takarítás nem kérdés többé!

A Miele Complete C3 porszívó teljesítményét a Boost funkcióval legfeljebb 1 percre és 900 wattra emelhetjük, így az erősen szennyezett területeket is könnyedén kiporszívózhatjuk. Fedezd fel többi kiváló tulajdonságát is, a kényelmes és rendkívül higiénikus porszívózás előnyeit és az elsőosztályú minőséget!

Ajándékozz Miele Complete C3 porszívót Limited Edition Boost funkcióval a tökéletes tisztaságért!

Rejtélyes vacsora pároknak

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora. Egy éjszaka, amikor kibújhattok a szürke hétköznapok súlya alól és magatokra ölthetitek valaki más bőrét. Minden játékos eljátszik egyet a kitalált karakterekből: maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán stb. Vannak titkaik, céljaik, és feladataik.

Ajándékozz igazi élményt párodnak, és lepd meg egy Szerepjáték Esttel!

Napi Femcafe-tipp - Dóri

Imádok utazni, új tájakat, városokat, embereket megismerni, éppen ezért számomra az egyik legkedvesebb ajándék, amit valaha kaptam, egy repülőjegy volt. Nem kell nagy utazásokban és távoli kontinensekben gondolkodni, egy hosszú hétvége Rómában vagy Párizsban épp ugyanakkora ajándék lehet. Vidd el a párodat egy romantikus utazásra, a legjobb barátnődet egy lazulós, bulizós kalandra, vagy az anyukádat egy gasztro-túrára. Ráadásul a fapados légitársaságokkal szinte egy hazai vonatjegy áráért elrepülhetsz Európa bármelyik nagyvárosába.

Leadfotó: inspiringinterns.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!