Karácsonyi ajándékötleteink - December 1.

Végre elérkezett a december, s a karácsony illata már itt van a levegőben. Ha idén nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat. (x)

Teljes körű gondoskodás

Braun MGK3080 tökéletes ajándék azoknak a férfiaknak, akik szeretnek mindent egyszerűen, de nagyszerűen megoldani és gyakran változtatják stílusukat. A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készlete alkalmas a szakáll, a haj és a testszőrzet formázásra vagy akár eltávolítására, sőt még a zuhany alatt is használható.

Lepd meg párod egy többfunkciós Braun MGK3080 szőrzeteltávolító készlettel!

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Válassz olyan egyedi pihenést, mellyel felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a Neked legfontosabbaknak! Ki ne szeretné a 964m magasan fekvő Galyatetőn élvezni a páratlan erdei környezetet, és a kültéri jacuzziból csodálni Kékestetőt?

Válaszd ajándékként a Hunguest Grandhotel Galyát!

Egy kis tavasz a télben

Az őszi-téli hónapok végett számtalan környezeti válto­zásnak van kitéve a kézbőr. A Balea zauberhafter Garten ajándékcsomag három külön­böző kézkrémet rejt magában. A könnyedén felszívódó for­mula táplálja és puhává varázsolja a kezeket.

Ajándékozz különleges, virágos kertet idéző élményt szeretteidnek a hidegebb hónapokra!

A tökéletes ételek titka

Az ünnepi menü a karácsonyi összejövetelek különleges része, amikor összegyűlik a család. Az ételek elkészítésének sikerét a kézzel öntött, alumínium kokillaöntvényből készült, kiváló minőségű eredeti Miele sütőedények garantálják.

Ajándékozz te is örömöt, vásárolj Miele Gourmet sütőedényt ajándékba!

Rejtélyes vacsora pároknak

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora. Egy éjszaka, amikor kibújhattok a szürke hétköznapok súlya alól és magatokra ölthetitek valaki más bőrét. Minden játékos eljátszik egyet a kitalált karakterekből: maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán stb. Vannak titkaik, céljaik, és feladataik.

Ajándékozz igazi élményt párodnak, és lepd meg egy Szerepjáték Esttel!

Napi Femcafe-tipp - Timi

Aki ismer, az tudja, hogy igazi macska-fan vagyok. Így ha régóta gondolkodsz egy házi kedvencen, akkor szerintem karácsonykor kösd össze a kellemest a hasznossal, és mentsd ki az egyik menhely lakóját az ünnepekkor. A puha szőrgombolyagok mindenkit levesznek a lábukról, ráadásul te is jót cselekszel és egy életre szóló barátságra is szert tehetsz.

Fotó: themes.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!