Wolf Kati videóüzenetben buzdítja az Olimpiai Csapatot

Mostantól bárki személyes üzenetben buzdíthatja az olimpiára induló sportolókat. Elsőként öt hazai sztár készítette el saját videóüzenetét. Geszti Péter, Wolf Kati, Szente Vajk és Makány Márta is várakozásokkal teli buzdítást küldött.

Kemény Dénes szerint a vízilabda csapat edzései nem merülnek ki csak a fizikai felkészülésben: igyekszik lelkileg is támogatni, erősíteni őket, ami a szurkolói buzdítások segítségével szerencsére sikerül is. Fontos, hogy a sportolók érezzék, itthon milliók szurkolnak nekik; ez a szeretet lendíti át őket a legnehezebb pillanatokon és ad erőt sok esetben emberfeletti teljesítmény eléréséhez. Magyarország legnagyobb sörmárkája idén nyáron a MOB hivatalos támogatójaként is mindent elkövet, hogy a fogyasztókkal karöltve támogassa, buzdítsa a londoni játékokra indulókat. Az olimpia előtt 50 nappal indult el a „Szurkolj Velünk” Facebook-alkalmazás, amelynek segítségével bárki küldhet szurkolói üzenetet a sportolóknak, ezzel is segítve felkészülésüket.

Hazai művészeink is a legutolsó pillanatig szurkolnak minden honfitársunknak, és várják az újabb magyar sportsikereket. Az alkalmazás segítségével elsőként öt hazai sztár küldött üzenetet a sportolóknak. "Azt mondják, hogy a győzelem nem fontos, hanem az a legfontosabb. Én is ezt gondolom. ne legyetek szégyellősek, hozzatok el minden fémet amit megtaláltok: bronzost, ezüstöt, aranyat. Én mindennek fogok örülni! Hajrá!" - üzente a magyar Olimpiai Csapatnak Geszti Péter.

"Biztosan ismeritek a One Moment in Time című dalt Whitney Houstontól, ennél jobban nem tudom leírni azt, hogy mit kívánok Nektek. Azt kívánom, hogy éljétek át azt a pillanatot amiért ennyit dolgoztatok, és amikor legyőzitek magatokat, az a pillanat a miénk is lesz. Hajrá!" - fogalmazta meg buzdító üzenetében Wolf Kati énekesnő. "Nekem hiányosak a testi adottságaim mivel nem sportolok, ezért nagyon hálás vagyok annak, aki sportol helyettem is. Remélem, hogy bepótoltok mindent amit én nem tettem meg, és nyertek néhány olimpiai érmet!" - mondta a Soproni videójában Makány Márta. Kisón keresztül a ClassFM stábja és a Madách Színház színésze, Szente Vajk is videóban buzdította hazánk kiemelkedő sportolóit.

Következzen Wolf Kati: Vár a holnap című száma:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!