Wolf Kati a 22. helyen végzettHazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Wolf Kati képviselte, a Szerelem miért múlsz? (What about My Dreams?) című slágerével.


Hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Wolf Kati képviselte, a Szerelem miért múlsz? (What about My Dreams?) című slágerével.

A Düsseldorfban megrendezett dalverseny végeredményét vasárnap hajnalban hozták nyilvánosságra, mely szerint az 56. Eurovíziós Dalfesztivált az azerbajdzsáni páros, Ell és Niki nyerte meg. A dobogó második foka wolf katiaz olasz Raphael Gualazzi-é, míg a harmadik helyre a svéd Eric Saade került. Magyarország képviselője, a csodás hangú Wolf Kati a 22. helyezett lett, a végeredmény a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján született meg.

Az Esprit Arénában lezajló verseny döntőjében Kati ötödik fellépőként énekelt, dalát hatalmas tapsvihar és üdvrivalgás fogadta. Az X-faktor egykori versenyzőjét az újságok és a fogadóirodák az első 10 közé várták, de sajnos jóslatuk nem teljesült be. A döntőt óriási figyelem övezte, nagyjából 120 millió néző követte figyelemmel az eseményeket.

Ha nem is mi nyertünk a Dalfesztiválon, Katira mindenképpen büszkék lehetünk, és a dal szerzőire is, hiszen egy remek dal született meg, amellyel büszkén képviselhettük Magyarországot.

Kati a döntőben:

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!