Tóth Gabi sírva fakadt próba közben

Tóth Gabi nemrég abban a megtiszteltetésben részesült, hogy felkérték, lépjen Malek Miklós helyére és legyen az egyik új mentora az X-Faktornak. Ezzel még nem is lenne semmi probléma, ám annyi feladat zúdult egyszerre az énekesnő nyakába, hogy a Szombat esti láz próbái rendkívüli nagy fizikai és mentális megterhelést jelentenek Gabinak.

Már csak pár nap van a Szombat esti láz indulásáig, ám néhány pár már alig bírja mentálisan és fizikailag a sok és megerőltető próbát. Nemrég Istenes Bence merült ki olyan szinten, hogy már lábra sem tudott állni, most Tóth Gabi sírta el magát próba közben.

Rengetek feladat zúdult most Gabi nyakába és úgy tűnik, egyre jobban kifárasztják a próbák, az állandó rohanások egyik helyről a másikra és még az X-Faktor új mentoraként is bizonyítania kell majd. Ennek ellenére élvezi a táncpróbákat, hiszen neki a tánc olyan, mint az éneklés. Nem lehet fél gőzzel csinálni, teljes embert kíván.

„Nagyon örültem, amikor felkértek erre a műsorra. Egy percig sem éreztem azt, hogy be fogok rezelni, attól félve, hogy nem vagyok rá képes. Megpróbálom átforgatni azokat az energiáimat a táncba, amiket eddig az éneklésben használtam, és úgy érzem, hogy nagyon jól működik. A feladat nem egyszerű, de azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban megy. Mindegyik tánc nagyon tetszik, a mínusz hét kilónak pedig úgy örülök, mint egy kisgyerek" – mesélte Gabi a Fókusz riporterének.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy nem csak azért sírja el magát próbák közben, mert nem bírja, hanem akkora energia szabadul fel benne, hogy teljesen kimerül. De akkor is előfordul, amikor nagyon beleéli magát az éneklésbe. Érzelmei kitörnek belőle, melyek sírás formájában utat törnek maguknak.

Reméljük azért nem sűrűn fog kiborulni és bírni fogja az iramot, hiszen hamarosan a Szombat esti láz parkettjére lép, ahol bizonyítania kell.

Fotó: storyonline.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!