Tóth Gabi kerül Malek Miklós helyére

Most már biztos, hogy Malek Miklós helyére a fiatal és tehetséges énekesnő, Tóth Gabi fog kerülni. Így a nézők és az új tehetségek ősztől már vele fognak találkozni.

Egyes elmondások szerint várható volt, hogy Tóth Gabi kerül az egykori mentor, Malek Miklós helyére, aki most inkább saját zenei-produceri karrierére koncentrál. Az énekesnő és a műsort közvetítő csatorna, az RTL Klub között már elkezdődtek a tárgyalások és már csupán néhány részlet van hátra.

Gabi egyébként korábban már dolgozott együtt Malek Miklóssal, és remek mentorsegédnek bizonyult. Így nem is csoda, hogy Gabi fogja átvenni Miklós szerepét, ül helyette a mentori székbe és segíti az ifjú tehetségeket.

Az énekesnő mostanában rendkívül elfoglalt, mégis elvállalta ezt a szintén nehéz és kimerítő, mégis oly felelősségteljes feladatot. Karriere csúcsán van, folyamatosan új dalain dolgozik, klipforgatásokra jár, aztán rohan a Győri Nemzeti Színházba. Sőt, még a Szombat esti láz parkettjén is láthatjuk majd Markó Robert oldalán.

A műsorral kapcsolatba azonban még nincsenek információk, hiszen még csak az előkészületek zajlanak és őszig még sok mindet elő kell készíteni.

„Egyelőre az előkészületek zajlanak, korai lenne bármit is mondani. Olyan ez, mint amikor egy cukrász összekeveri a lisztet és a kakaóport. Ha kisült a torta, mindenki értesül majd róla” – közölte Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere a Blikknek.

Egyébként nagyon valószínű, hogy Tóht Gabi mellett Stohl Andrással is fogunk találkozni, mint új mentor. Reméljük, hogy ennyi elfoglaltság mellett is megállja a helyét Gabi, mint az X-Faktor egyik új mentora.

Fotó: divatikon.hu, storyonline.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!