Tenki Réka a magyar designereket támogatja

A Nemzeti Színház fiatal színésznője alig hord ékszereket, most azonban még ő sem bírt ellenállni a csillogóan hívogató köveknek, gyöngyöknek.

„A hétköznapokban szinte sosem hordok ékszert, a színházban ugyanis mindig van rajtam valami kiegészítő, erősen sminkelnek, folyton változtatják a hajam, a jelmezem. Volt már rá példa, hogy a fülbevalóm beleakadt a színpadi ruhámba, ami kellemetlen, így inkább nem hordom. A színház falain kívül szeretem a természetességet, nem sminkelek, nem foglalkozok sokat a hajammal sem. Ha elmegyek bárhová kikapcsolódni, akkor is csak egyetlen egy ékszert viselek: a jegygyűrűmet. A Moni’s ékszerkollekciója azonban most felnyitotta a szemem, mert olyan finom, klasszikus és nőies darabokat találtam, amelyek pont az én ízlésemet tükrözik” – mesélte a Junior Príma-díjas színésznő.

„Érdekes, hogy nem vágyom arra, hogy ajándékba ékszert kapjak a kedvesemtől. Sokkal nagyobb öröm az, ha otthon van, és együtt tölthetünk egy nyugodt, meghitt estét” – mosolygott Réka. – "Én viszont nagyon szeretek másokat értékes, különleges darabokkal meglepni, úgyhogy ajándékbeszerző törzshelyemmé válik ez az üzlet, az pedig csak hab a tortán, hogy egy 100 százalékban magyar márka mellett teszem le ezzel a voksom. Éljenek a magyar designerek!"

Forrás, fotó: Just Creative

Oldalak

Szólj hozzá Te is!