Sylvester Stallonenak elege lett a virtuális világból

Nem új keletű dolog, hogy egyszer minden hírességnek elege lesz a médiából vagy épp a közösségi oldalakból. A 66 éves Sylvester Stallone most különösképp megelégelte a Twittert.

Az amerikai akciósztárnak mostanra elege lett a mindenki által oly nagyon közkedvelt közösségi oldalból, a Twitterből, ahova a legtöbb híresség előszeretettel posztolgat mindenfélét, legyen az egy nagyobb vagy teljesen lényegtelen esemény vagy hír.

Bár korábban Sly is hódolt a Twitter nyújtotta lehetőségeknek, mégis mára túlságosan sekélyesnek tartja az egészet, hogy idegenek beszélnek az életéről. Nem akar ismeretlen embereknek megnyílni. „Régen én is sokat voltam a Twitteren, de most már roppant hasztalannak tartom. Nem igazán érsz el vele hatást, és ha éppen olyan hangulatban vagy, hogy posztolnál valamit magadról, hirtelen rádöbbensz: úristen, kitetted magad egy rakás idegen kritizálásainak. Nyilván nagyszerű reklámlehetőség, de túl felületes eszköz egy kis csevegéshez” – mesélte a színész.

Ettől függetlenül mindig keresi az új kihívásokat, hiszen egy bukás nem azt jelenti, hogy az ember eltemetheti magát örökre. Stallone pont nem ilyen, hiszen úgy gondolja, hogy sok ember meghátrál egy hanyatlás után és nem mer újból próbálkozni és talpra állni.

„Még rengeteg hegy van, amit meg kell mászni, ha pedig kifogyok belőlük, akkor építek egy újat” – nyilatkozta a hollywoodi akciószínész.

Fotó: syracuse.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!