Stohl András lehet a következő X-Faktor egyik mentora

A híresztelésekkel ellentétben úgy tűnik, Stohl András nem műsorvezetőként, hanem mentorként térhet vissza az RTL Klub tehetségkutató show-jának következő szériájába.

Bár mindenki műsorvezetőként várta vissza Stohlt Andrást az X-Faktorba, a kismama Ördög Nóra helyét valószínűleg mégsem ő, hanem Sebestyén Balázs veszi majd át. A megosztó színész-műsorvezető sem marad azonban szerep nélkül, ha minden igaz, az egyik mentor székét foglalhatja majd el.

„Akkor is napirendre került volna, hogy ősszel új csapattal induljon a show, ha minden kifogástalanul alakul a harmadik évadban, ám a jó nézettség ellenére a műsort, és főként a mentorokat, számos kritika érte. Nemcsak a folyosókon, hanem a nézők is arról beszélnek, hogy ez a széria más volt, mint a korábbiak, ehhez pedig a gyengébb énekesek és a megfáradt ítészek is jócskán hozzájárultak” - mondta a Star magazinnak egy, a csatorna neve elhallgatását kérő munkatársa, aki azt is hozzátette: egyedül talán Malek Miklós úszhatta volna meg a vérfrissítést, ám ő önként döntött a távozás mellett.

Az is felmerült, hogy Malek Miklós helyét mentorházas segítője, Tóth Gabi vehetné át, de szóba kerültek még esélyes mentorokként a korábbi X-Faktor győztesei, Kocsis Tibor és Vastag Csaba is, valamint lehetséges ítészként emlegetik Stohl Andráson kívül Friderikusz Sándort is.

Fotó: xfaktor.rtlklub.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!