Sarah Jessica Parker öregszik, de nem bánja

Sarah Jessica Parker 45 évesen elkezdte észrevenni magán az öregedés jeleit, ennek ellenére azt állítja, sohasem fog beállni a plasztikai műtét-mániás sztárok sorába.

„Nem tudom, mit tehetnék az öregedés ellen” – nyilatkozta a Szex és New York sztárja, aki elismeri, hogy öregszik, ám úgy sem akar kinézni, mint az agyonplasztikázott kolleginái. Most amúgy is sok dolga van: nevelnie kell Marion és Thabita nevű ikreit, akiket még 2009-ben fogadott örökbe.

Sarah így beszélt a velük való első találkozásról: „olyan nehéz elmesélni. Mindent felülírtak. Egyszerűen nem tudom elmondani, milyen más hangok voltak a szobában. Rögtön megszerettem őket, de minden – a méretük, a fejük alakja, a hajuk színe, az orruk, a szemük – új volt számomra. Annyira meglepően különböztek James Wilkie-től, amire egyáltalán nem számítottam.”

Sarah nem titkolja, hogy még 2008-ban plasztikai sebészhez fordult és eltávolítatta az állán lévő anyajegyét, ami már régóta zavarta, ám azt – a pletykák ellenére – következetesen tagadja, hogy megműttette volna az orrát is. Véleménye a botoxról pedig a következő:

„Sohasem használtam sem botoxot, sem kollagént, semmit. Vannak ráncaim, ám ha pár színésztársam nem tenne ilyeneket, nem is gondolnék rájuk.”
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!