Rihannának ismét távoltartási végzést kellett kérnie

Már hosszú ideje zaklatja egy őrült rajongó a barbadoszi énekesnőt, Rihannát, akinek mostanra elege lett. A zaklatás odáig fajult, hogy Riri távoltartási végzést kért zaklatója ellen.

Minden hírességnek akadnak olyan rajongói, akik túlmennek minden határon, csak hogy láthassák kedvencüket vagy megszerezzék egy személyes tárgyukat, mely szeretett sztárjukra emlékezteti őket. Ám egy-kettő közülük képesek olyan őrült dolgokra is, melyeket már csak a törvény tud megfékezni.

Rihanna egy rajongója, Steveland Barrow nemrég betört az énekesnő szomszédjához, mivel azt hitte, hogy kedvence ott lakik. Azonban nem csak betört, hanem pár tárgyat el is lopott. A rendőrség őrizetbe vette a férfit.

Riri úgy döntött, hogy most már nem nézi tétlenül zaklatója őrült viselkedését, hanem lépéseket tesz ez üggyel kapcsolatban. A híresség úgy döntött, hogy távoltartási végzést kér a férfi ellen, akitől már szó szerint retteg, közölte a TMZ.

Steveland ügyében hamar intézkedett a bíróság, így ha Barrow egy kilométernél közelebb merészkedik az énekesnőhöz, azonnal börtönbe kerül. Riri ügyvéde azonban vészjóslóan nyilatkozott, miszerint Barrow kiszabadult az őrizetből és senki sem tudja, hogy hol van. Így bármikor újra zaklathatja az énekesnőt.

Fotó: wallwides.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!