Rettenetes fotók! Jude Law megdöbbentő átalakulása!

A Sherlock Holmes filmek Dr. Watsonját megszemélyesítő Jude Law-t sokáig a világ egyik legszexibb férfijaként tartották számon. A sztárról készült legújabb lesifotók azonban ennek az időszaknak a végét jósolják.

Jude Law lábai előtt már olyan nők hevertek, mint Sadie Frost, Sienna Miller, Scarlett Johansson, Cameron Diaz és még sokan mások. A hölgyeket még az sem zavarta, hogy Jude egyre inkább kopaszodik. A mostani fényképek azonban már csak a legelvakultabb rajongóknak fognak tetszeni, ugyanis az egykor szexi színész mára egy zsíros hajú, szakálas, ápolatlan férfivé alakult át, aki büszkén vállalja sörhasát.

Annak ellenére, hogy a 39 éves Jude csupán egy szerep kedvéért változtatott kinézetén, a nők többségét valószínűleg sokként érik a képek. A színész a Dom Hemingvay című gengszter-komédiában egy bűnözőt alakít, akinek vissza kell szereznie a pénzét egykori főnökétől.

Reméljük, hogy a forgatások befejeztével hamar régi formájában láthatjuk a világsztárt, de hogy a várakozás addig is kellemesen teljen, a legújabb fotók mellé pár szexi képet is összegyűjtöttünk Jude-ról.

Egyébként nem Jude Law az egyetlen színész, aki egy film kedvéért képes elrondítani magát. Korábbi képes összeállításunkban Matthew McConaughey döbbenetes átalakulását mutattuk be.

Íme, a fényképek!

Képek: swoonworthy.net, justjared.com, spetteguless.it, people.com, hollywoodlife.com, gq-magazine.co.uk

Szólj hozzá Te is!