Penélope Cruz második gyermekével terhes

Néhány napja azzal hívta fel magára a figyelmet a gyönyörű spanyol színésznő, hogy négy aranytű volt beültetve a fülébe, mely után mindenki azt gondolta, súlyos beteg. De szóba került az is, hogy esetleg újra teherbe akar esni. Nos, úgy tűnik sikerült.

Végre mindenki fellélegezhet – főleg a Cruz család – hogy semmi baja nincs a 38 éves Penélope Cruznak, csupán ismét várandós mindenki nagy örömére. Természetesen a legtöbben sejtették, hogy a színésznő újra anyai örömök elé néz, de akkor pusztán találgatások kaptak szárnyra.

„A szülés egy forradalmi tapasztalat. A legjobb út, melyet le tudok írni. Egy másodperc alatt átalakulsz. A természet nagyon bölcs, mely kilenc hónapot ad, hogy felkészülj erre a csodálatos dologra. De abban a pillanatban, amikor látod, hogy közeleg az idő, örökre átalakulsz” – mesélte a színésznő. Tavaly Penélope a Vouge magazinnak beszélt nyíltan arról, hogyan változtatta meg az anyaság.

A kis jövevény nyárra fog megérkezni, így újabb taggal fog bővülni a Cruz család. Ráadásul nagyon valószínű, hogy unokatestvérével egy időben fog megszületni, mivel Cruz húga, Mónica is áldott állapotban van. Mónica spermadonor által lett várandós.

Penélopenak és férjének, a 43 éves Javier Bardemnek már van egy gyermekük, a kis Leonardo Encinas Bardem, aki alig várja, hogy megszülessen kistestvére. A pár még 2010-ben házasodott össze a Bahamákon és 2011-ben már világra jött kisfiúk.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Fotó: nydailynews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!