Párterápiára viszi kedvesét Jennifer Aniston

Még össze sem házasodott kedvesével a „Jóbarátok” sztárja Jennifer Aniston, de máris párterápiára cipeli vőlegényét - írja a Female First.

Egy háromnapos, úgynevezett "felkészítő táborba" jelentkezett Jennifer Aniston és vőlegénye Justin Theroux, ahol a házasélet örömeivel és nehézségeivel ismerkedhetnek meg. Mint mondják, azért van szükségük a terápiára, hogy tiszta lappal kezdhessenek egymással, még mielőtt kimondanák a boldogító igent.

"Jennifer és Justin már nagyon várják a nagy napot, de úgy gondolták, előtte jó ötlet lenne levezetni a feszültségeket, és megbeszélni a problémákat, ezért Santa Monicába mennek egy három napos intenzív terápiára. Még a telefonjaikat is el fogják kobozni, hogy csak egymásra, és a feladatokra tudjanak koncentrálni. Páros masszázs és üvöltésterápiák vannak a programok között, és Justin is nagyon várja, mert ő is hisz a terápia hasznosságában" – mesélte nemrég egy névtelen forrás a lapnak.

Bár az esküvőt egyszer már lefújták, Jen mégsem tett le a férjhez menetelről, s úgy tűnik, ezúttal semmit sem bíz a véletlenre. Jennifernek egyébként nem ez az első terápiás „élménye”. Brad Pittel történő válása után is sokat segített neki egy pszichiáter, akinek elmondhatta gondját-baját. Reméljük, hogy Justinnal tényleg csak a házasságkötés előtt lesz szükségük terapeutára.

Fotó: ecelebz.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!