Őszintén vallottak nekünk a VV-sztárok

Öt kiesett játékos vallott arról, hogy mi történt, miután elhagyták a villa falait.

 

Gombi
A legutóbbi párbajon elvérzett Gombi mesélt nekünk:
„Nagyon-nagyon szuper, nagyon jól érzem magam, hihetetlen az emberek szeretete, csodálatos kint lenni. Örültem volna annak is, ha visszajutottam volna a villába, de így is jó. Nem bántam meg, hogy Alekoszt hívtam párbajra, hiszek a sorsban, ennek így kellett lennie. Szeretném befejezni elsősorban a fodrásziskolát, de kacérkodom a modellkedéssel is, de legfőképpen az énekléssel, most éppen Éliás Gyuszival nekiállunk valaminek.”
Magánéletét illetően párjával, Picúrral nagyon boldogok, a családalapítás a terveik között szerepel.

 Zsófi
A Való Világ naivája nagyon jól érzi magát a villa falain kívül. A szőke lánynak akad bőven teendője, hiszen különböző divatbemutatók mellett még tanul is:
„Modellkedem, iskolába járok, és a jogosítványomat próbálom letenni. Egy nagyon szerető és boldog család fogadott miután kiestem a játékból. Sokkal több munkát, és felkérést kapok, aminek örülök, meg hát a médiába is egy kicsit bele csöppentem.” – nyilatkozta a szőke lány, aki természetesen azért nyomon követi a VV eseményeit. Anikó viselkedése meglepte Zsófít, de nem ítéli, mert nem tudhatja, hogy belőle mit hozott volna ki, ha még tovább marad a villában, úgyhogy várja villabeli barátnőjét, és ugyanott folytatják, ahol kapcsolatuk abba maradt.

 

Olivér
A Való Villa vagánya igen felkapott lett, az újságírók és a fotósok szétszedik, de ennek ellenére nagyon kedvesen és készségesen fogad bármilyen kérdést, bár a magánéletéről még mindig nem hajlandó nyilatkozni. A jövőjét tekintve is igen titokzatos: „Építgetem a jövőmet, nem árulhatok el semmit, de összejönnek a dolgok.” – mondta mosolyogva.

A villabeli helyzetekről így vélekedik: „A Szandikával kapcsolatban annyit mondanék el, hogy gusztustalan, amit csinál, kivagyok tőle, mert nem így ismertem meg, de ezt a bezártságnak tudom be, úgyhogy ha kijön, akkor számolunk! Alekosz pedig szeretne vidámabb lenni, élvezni az életet, de így nehéz neki.”

Ildikó a Csillag születik-ben próbál szerencsét
A VV4 kiesett törtetőjét kérdeztük arról, hogy mi várta Őt a villa kapuin túl:
„Hát ugye ismert lettem, aminek Én nagyon örülök, hiszen mindig is célom volt, hogy ismert legyek, és elértem. Ez egy nagyon jó dolog, nagyon sok pozitívumot kapok ezáltal, és igyekszem kamatoztatni. Elkezdtem Czanik Balázzsal dolgozni, mint aerobic oktató. Megyek a Csillag születik-be megmérettetni magam, mint prózai előadó, szeretném, hogyha bekerülnék a döntőbe!„

Ildikó reméli, hogy még több felkérést kap, tervei között szerepel, hogy Czanik Balázzsal karöltve kiadjon egy fitness DVD-t. A magánélet tekintve jelenleg egyedülálló, szeretne egy jó párkapcsolatot. A Való Világ eseményeit természetesen Ő is nyomon követi, Lacinak és Jerzy-nek szurkol.

Leonidasz
„Van egy zenekar, amellyel most fogunk úgymond egy jó nagyot dobbantani, görögös nótákra csinálunk magyar dalszövegeket, és piacra fogjuk dobni. Járok haknizgatni, műsort vezetni, karaokézni.” – mesélte Leo.

Jelenleg van egy barátnője, aki nem Zsuzsi, hanem Bettina, akivel a VV előtt is együtt voltak. Az álma az, hogy műsorvezető legyen, szeretne egy jó nagy fejest ugrani a médiában. A villából egyedül Évát nem kedveli, akivel szerinte nagyon nehéz együtt élni, számára egy kiismerhetetlen személyiség. Bízik benne, hogy a következő párbaj egyik főszereplője Éva lesz, és örülne,  ha ezúttal kint maradna.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!