Malek Andrea ajándékot kapott az anyakönyvvezetőtől

A nagy karácsonyi sütés-főzés „Voice”-os körökben sem maradt el, mi több Malek Andrea még azt is elárulta, miből szokott készülni az ünnepekre.

A Bécs közelében élő énekesnő manapság nem sok időt tud otthon tölteni, hiszen amióta a The Voice egyik mestere lett, munkája miatt leginkább Budapesten tartózkodik. Az ünnepek azonban jó apropónak számítottak, hogy ismét a családjával lehessen egy kicsit, és kedvére süthessen-főzhessen a szeretteinek.

”Az ünnepi menü hagyományos: a halászlét apu hozta, anyu húslevest főzött. A rántott csirkét és a hal mellé én készítettem a bécsi krumpli salátát. Bejglit a nagynéném sütött. Én viszont a fiúknak szoktam két-háromféle adventi süteményt sütni. Nagyon kapós. A szilveszteri korhelyleves ugyancsak anyu reszortja, én hozom a valódi, bécsi roppanós virslit. Tormát reszelünk hozzá, és közben sírunk, zokogunk. És persze a január 1-jei lencse sem maradhat el” - tette hozzá az énekes-színésznő.

A The Voice egyetlen női mestere azt is elárulta, miből merít ihletet, ha véletlenül elakad a konyhában.

„Amikor Walterral összeházasodtunk, az anyakönyvvezető egy szépen kötött piros könyvet adott a kezembe. Még egy Biblia? - gondoltam. Nem! Egy igazi osztrák szakácskönyv volt. Azóta is abból főzök - például kaisersmarnit. Gyerekkoromban is imádtam, de édesanyám grízből készítette. Az osztrák változat alapja a liszt. Egyszer egy kisvendéglőben kóstoltam, és nagyon megszerettem” – mesélte Andi.

Fotó: hir24.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!