Kristen Stewart tovább zaklatja Robert Pattinsont

Még egy hónap sem telt el Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítása óta, a szerelmes lány azonban nem bír magával. Még a távolság sem csillapíthatja érzelmeit Robert iránt, melyet egy hosszú levélben közölt szíve választottjával.

Kristen Stewart tavaly nyári félrelépését Rupert Sanders nős rendezővel, úgy tűnt egy ideig tudta kezelni Robert, de végül mégsem tudott már megbízni Kristenben. A pár így a szakítás mellet döntött, ám Kristen érzelmei azóta is lángolnak a fiú iránt.

Még a távolság és az időeltolódás sem fékezheti meg Stewartot, és most ő akarja bebizonyítani, mit is ér egy nő szerelme. Bár Pattinson most legújabb filmje miatt – The Rover in Australia – a távoli Ausztráliába utazott, a színésznőnek ez mit sem számít, és egy hosszú levelet írt szerelmének.

Kristen levelében leírja Robertnek, hogy ha megbocsát neki, ha nem, akkor is ő lesz az a személy, aki valaha a legközelebb állt hozzá, mesélte Stewart egyik ismerőse. Bár közös megegyezéssel szakítottak, a lány mégis mérges a színészre, hiszen vonzalma egyre csak nő és szeretné Roberttel aktívan tartani a kapcsolatot, ám Robert annyira elfoglalt, hogy még az üzenetekre sem válaszol. Ráadásul nem is igazán hajlik rá, hogy kapcsolatba lépjen volt kedvesével.

Az, hogy mi lesz kettőjük hullámzó és zavaros szerelmi kapcsolatával, talán majd az idő eldönti. Mindenesetre nagyon úgy fest, hogy Robert élvezi a távolságot és jót is tesz neki. Persze nem úgy, mint Kristen, aki alig tudja átvészelni kedvese távollétét.

Fotó: zimbio.com

Szólj hozzá Te is!