Komoly betegség gyötri Penélope Cruzt?

A spanyol színésznő legújabb filmje, a Venuto al Mondo permierjén mint mindig, gyönyörű volt, ám mégis volt valami szokatlan a megjelenésében. Fülében ugyanis négy aranytű volt beültetve.

Nem lehet tudni pontosan miért, de Penélope fülében négy mértani pontossággal elhelyezett aranyszínű akupunktúrás tű volt elhelyezve legújabb filmje bemutatóján. A tűk a fül porc részében találhatók, és állandó jelleggel vannak ott.

Természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi szükség rájuk. Többféle válasz lehet, hiszen az akupunktúra jótékony hatása igen ismeretes és több betegséget lehet vele kezelni: krónikus fájdalmakat, függőséget, viselkedészavarokat, álmatlanságot, gyomorproblémákat, depressziót, fülzúgást vagy épp a teherbe esést elősegíteni.

Egyes elmondások szerint a színésznő a dohányzásról szeretne leszokni és ezért alkalmazza ezt a kezelést. Azonban kisfia, Leó megszületése óta nem igazán voltak problémái a cigarettával, így valami más állhat a kúra hátterében, mely némi aggodalomra ad okot. Hiszen nem tudjuk, Penélope miért választotta az akupunktúrás kezelést.

Reméljük, csupánújra teherbe kíván esni, hogy Leónak legyen egy kistestvére, és nem küzd komoly betegséggel!

Fotó: justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!