Kétmillióval segíti az árván maradt gyerekeket Schobert Norbi

Norbiék segítségével hazaszállíthatják a Máltán meggyilkolt anyjuk holttestét G. Yvette árván maradt gyermekei, akiknek kétmillió forintot adományozott Rubint Réka és férje.

A legidősebb lány Tamara, nemrég arról beszélt egy műsorban, hogy közel kétmillió forintra lenne szükségük, hogy anyukáját Magyarországon temessék el, s amennyiben nem szerzik meg a pénzt, néhány napon belül Máltán rendeznek neki egy köztemetést a család nélkül.

A megrendítő történetet hallva Schobert Norbi úgy döntött, valamit tennie, kell, s kijelentette, ő majd kifizeti a hazaszállítás költségeit. Elhatározását saját Facebook oldalán is közétette.

"Láttam a kislány könnyeit, hogy meggyilkolta egy munkakerülő, nyelvet nem beszélő alkoholista az édesanyjukat, öt gyermek mamáját. Milyen világ az, ahol a gyerekek, és az elhunyt nő édesanyja egy temetésnek tud örülni? Van ennél rosszabb világ?" - tette fel a költői kérdést Norbi Facebook-oldalán.

"Elmegy az országból idegenbe túlélni, keményen dolgozni és ez történik. Napok kérdése és egy távoli országban, jelöletlen helyen eltemetik. A gyerekek még a sírhoz sem tudnak eljutni, de még elbúcsúzni sem lehetséges. Nem hiszem, hogy a cégemnek ez a dolga, hogy ilyen problémát oldjon meg, de az álom még jobban kiment a szememből és a családomat láttam a helyzetben.”

„Ez nekünk is nagyon sok pénz, de hiszem, hogy van Jóisten és néha tenni kell erőn felül is. A Jóisten nekem már segített. Minden karácsonykor támogattunk beteg gyerekeket, de legutóbb haldokoltam, és ez elmaradt" - árulta el Norbi, aki azt is elmondta, hogy a cége fizeti ki a költségeket, mert a saját pénzükből ők sem tudnák finanszírozni a hazaszállítást.

A közösségi oldalon található közleményre szinte azonnal reagált Tamara is, aki nem győzte megköszönni a fitnesz guru nagylelkűségét.

"Nem tudom és nem is fogom tudni elégszer ezt megköszönni. Annyi kudarcba fulladt segítségkérés és telefonálás után sikerült. Soha senkinek nem kívánok ennyi átsírt éjszakát, és egy ilyen tragédiát, hogy azt, akit a világon a legjobban szeretünk, elvegyék tőlünk a szemünk láttára. Vagy, hogy azon gondolkozzunk, hogyan mondjuk el ezt a testvéreinknek, családunknak, és hogyan maradjunk erősek, és hogy fogjuk kibírni, hogy még elbúcsúzni sem tudtunk" - idézi Tamara válaszát az Új Ász.

Fotó: hetek.hu, facebook.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!